Ο γιος του Κλιντ Ίστγουντ πρωταγωνιστεί σε γουέστερν

Δημοσίευση: 21 Δεκ. 2015, 11:59
Συντάκτης:

Ο Σκοτ Ίστγουντ έχει αρχίζει να χτίζει την καριέρα του σαν ηθοποιός αργά και σταθερά, ξεκινώντας από φιλμ του πατέρα του (Gran Torino, Invictus, Trouble with the curve), συνεχίζοντας σε αδιάφορα  φιλμάκια β’ κατηγορίας (Texas Chainsaw/2013, The longest ride, Τhe perfect wave), πριν πάρει τον ρόλο στο «Fury» του Ντέιβιντ Άγιερ και μέσα στο 2016 τον δούμε στα «Suicide squad» επίσης του Ντέιβιντ Άγιερ, Live By Night του Μπεν Άφλεκ και Snowden του Όλιβερ Στόουν.

Πριν από τα τρία τελευταία, φρόντισε να πρωταγωνιστήσει σε ένα γουέστερν, το είδος που ανέδειξε τον πατέρα του. Επιλογή μάλλον παρακινδινευμένη, δεδομένου ότι οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες,

Ο Σκοτ πρωταγωνιστεί στο Diablo υποδυόμενος έναν άντρα που επιστρέφει από τον εμφύλιο, για να ανακαλύψει ότι η γυναίκα του έχει απαχθεί. Με δολοφόνους παντού, είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις ποιος είναι σε ποιο στρατόπεδο. Ο ίδιος θα πρέπει πάρει μέρος σε μία τελική μάχη, η οποία τον καλεί να επιλέξει αν πρέπει να θυσιάσει τα πάντα για την γυναίκα του.

Μαζί του παίζουν η Καμίλα Μπελ, ο Άνταμ Μπιτς, ο Ντάνι Γκλόβερ και ο Γουόλτον Γκόγκινς, σκηνοθετεί ο Λόρενς Ροκ του άγνωστου «The forger», ενώ η ταινία αναμένεται στις 8 Ιανουαρίου στις ΗΠΑ.

Από το τρέιλερ πάντως, δεν δείχνει να το έχει ιδιαίτερα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos