Ο Γιόακιν Φοίνιξ θα γίνει ο νέος Tαξιτζής;

Δημοσίευση: 13 Μαΐου 2016, 13:56
Συντάκτης:

Mεγάλη κουβέντα αυτή στον τίτλο για να λέγεται και να γράφεται, ειδικά όταν αναφερόμαστε στο φιλμ μύθο του Μάρτιν Σκορσέζε με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, αλλά όταν διαβάσαμε τη σύνοψη για τη νέα ταινία που θα πρωταγωνιστήσει ο Γιόακιν Φοίνιξ και θα σκηνοθετήσει η Λιν Ράμσεϊ, οι συσχετισμοί έγιναν σχεδόν αυτόματα.

Στο θρίλερ «You Were Never Really Here», ο Φίνιξ θα υποδυθεί έναν βασανισμένο βετεράνο πολέμου με σκοτεινό παρελθόν, ο οποίος βοηθά γυναίκες που έχουν μπλεχτεί σε κυκλώματα πορνείας.

Οταν δεν καταφέρνει να σώσει ένα κορίτσι από έναν οίκο ανοχής στο Μανχάταν ξεσπά σε μια οργισμένη εκδίκηση απέναντι στο πρόσωπο της βίας και της διαφθοράς.

Δεν σας θυμίζει κάτι; Ε; Ε;

Προσθέτουμε και το (ακραίο ορισμένες φορές) στιλιζάρισμα και την τόλμη στην αφήγηση της Ράμσεϊ (του πολύ συμπαθούς «Morvern Callar» και του άνισου «We need to talk about Kevin»), η οποία επιμελείται και το σενάριο και το όλο project μας έχει ήδη ιντριγκάρει αρκετά...

Update 20/4/17: Οι πρώτες δύο φωτό δόθηκαν στην δημοσιότητα και οι πιο πάνω ισχυρισμοί μας απέκτησαν ονότητα: 

Update 18/5/17: Πρώτο clip από το φιλμ, με τον Γιόακιν Φοίνιξ να ξαπλώνει κάτω κάποιον που του επιτίθεται από πίσω, με δύο γροθιές και μια κουτουλιά!

Update 31/8/17: Πρώτο επίσημο τρέιλερ -προορισμένο για την γαλλική αγορά- αιματοβαμμένο, χαρακτηριστικά μπιμουβάδικο, με τον Φοίνιξ σταθερά badass συνεχώς και με ένα σφυρί να μοιράζει πόνο, όπως ο Τσόι Μιν Σικ στο "Oldboy"! 

Update 7/12/17: Είναι από τις ελάχιστες φορές που μπορούμε να θυμηθούμε ΤΟΣΟ ιντριγκαδόρικα τρέιλερ!

Πρώτη δημοσίευση: 13 Μαΐου 2016, 13:56
Ενημέρωση: 7 Δεκ. 2017, 18:13
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos