O Γιόακιν Φοίνιξ είναι ο Χριστός. Πρώτο τρέιλερ

Δημοσίευση: 23 Απριλίου 2016, 14:55
Συντάκτης:

Ο Γιόακιν Φοίνιξ είναι υποψήφιος για να υποδυθεί τον Χριστό στη νέα ταινία "Mary Magdalene". Βέβαια η λέξη υποψήφιος λογικά σημαίνει «το σκέφτεται», καθώς ηθοποιοί σαν αυτόν δεν περνούν από δοκιμαστικά...
Το ρόλο της Μαρίας Μαγδαληνής έχει ήδη η Ρούνι Μάρα και το σενάριο θέλει να πλησιάσει μία από τις πλέον αμφιλεγόμενες παρουσίες της ιστορίας, τόσο στην χριστιανική θρησκεία αλλά και σε θεωρίες συνομωσίας.

Σκηνοθετεί ο νεαρός Γκαρθ Ντέιβις, γνωστός από τη σειρά  "Top of the Lake" (μαζί με την Τζέιν Κάμπιον) αλλά και το επερχόμενο "Lion" με τη Ρούνι Μάρα και τη Νικόλ Κίντμαν.
Ο Φοίνιξ  αυτό τον καιρό γυρίζει το "Far Bright Star" το οποίο σκηνοθετεί ο Κέϊσι Αφλεκ, ένα γουέστερν με θέμα ένα τάγμα ιππικού που αναζητά τον επαναστάτη Πάντσο Βίλα.

Update 18/7/16Ο Τσιβέτελ Ετζίοφορ είναι η νέα προσθήκη στο καστ της «Μαρίας Μαγδαληνής» ως Απόστολος Πέτρος. Ο Βρετανός ηθοποιός, υποψήφιος για Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο «12 χρόνια σκλάβος» του Στιβ ΜακΚουίν, θα βρεθεί στο πλευρό του Φοίνιξ και της Ρούνεϊ Μάρα. Ο 39χρονος επιλέχθηκε από τον σκηνοθέτη κι από τους παραγωγούς Πίτερ Κουβάσκι και Ρόμπερτ Γουάλακ –παραγωγούς της οσκαρικής ταινίας «Ο Λόγος του Βασιλιά» με τον Κόλιν Φερθ- να ερμηνεύσει τον ψαρά από τη Βηθσαϊδά που έγινε μαθητής του Χριστού. 

Update 24/11/16: Δόθηκαν στην δημοσιότητα και οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα. 

Update 30/11/17: Το πρώτο τρέιλερ σίγουρα δεν απογοητεύει σε καμία περίπτωση και προσπαθεί τίμια να δώσει μια διαφορετική οπτική από ότι έχουμε συνηθίσει, ενώ είναι ίσως και απρόσμενα χαμηλών τόνων. Στις αίθουσες στις 30 Μαρτίου 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos