Ντάνιελ Κρεγκ: Καλύτερα να κόψω φλέβες, παρά να παίξω πάλι τον «007»

Δημοσίευση: 8 Οκτ. 2015, 20:04
Συντάκτης:

Όχι ότι κοιμόμαστε και ξυπνάμε με την αγωνία αν ο Ντάνιελ Κρεγκ θα συνεχίσει να ενσαρκώνει κινηματογραφικά τον Τζέιμς Μποντ, αλλά όπως και να το δει κανείς, τέτοια δήλωση δεν περνά απαρατήρητη και αξίζει να καταγραφεί.

Ο Βρετανός σταρ λοιπόν, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει για τέταρτη φορά σε ταινία του 007 στο επερχόμενο Spectre, δήλωσε σε δημοσιογράφο ότι θα προτιμούσε... να κόψει τις φλέβες του παρά να υποδυθεί και πάλι τον διάσημο πράκτορα.

«Καλύτερα να σπάσω αυτό το ποτήρι και να κόψω τις φλέβες μου», δήλωσε ο ηθοποιός σε ερώτηση

δημοσιογράφου του βρετανικού περιοδικού Time Out αν θα έπαιζε ξανά τον πράκτορα και πρόσθεσε: «Όχι, όχι επί του παρόντος. Όχι γενικώς. Μέχρι εδώ καλά. Το έχω ξεπεράσει. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να προχωρήσω».

Σύμφωνα με το περιοδικό, η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της 24ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ.

Ο 47χρονος Κρεγκ δευτερολόγησε: «Έχω ξεμείνει από ιδέες. Αν με ρωτάτε τι θα έκανα σε μία επόμενη ταινία Μποντ; Δεν έχω ιδέα. Να πάω στο διάστημα; Ας το κάνουμε! Το έχουν κάνει ήδη. Ας το κάνουμε ξανά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos