Nίκολας Κέιτζ: "Θα ήμουν ο ιδανικός Joker!"

Δημοσίευση: 10 Απριλίου 2018, 15:08
Συντάκτης:

Ο Νίκολας Κέιτζ έχει υπάρξει ένα σπουδαίο ταλέντο, με μια εντελώς παράξενη καριέρα, η οποία πλέον αποτελεί μάλλον ανέκδοτο, με ελάχιστες εκλάμψεις τα τελευταία χρόνια που θυμίζουν αμυδρά ότι μπορεί να υποκριθεί σε υψηλό επίπεδο.

Ακόμα και ο ίδιος, μέσα από τον κατακλυσμό των μπιμουβάδικων επιλογών (ανόητες οι περισσότερες) που μας έχει προσφέρει την τελευταία δεκαετία και ενώ έχει διαγράψει ένα παρελθόν με Όσκαρ στο «Leaving Las Vegas», αλλά και ρόλους στα «Adaptation», «Raising Arizona», «Wild At Heart», «Face Off», θεωρεί ότι ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει τις πολλές φορές υστερικές ερμηνείες του, μπορεί νομοτελειακά να οδηγήσει σε έναν ρόλο που λίγο πολύ οι περισσότεροι από εμάς τον έχουμε φανταστεί: αυτόν του Joker!

Ο 54χρονος σταρ σε συνέντευξή του στο Joblo, ξεκαθάρισε ότι πιστεύει πολύ ότι θα αποτελούσε την ιδανική Νέμεσις του Batman: «Ίσως η εποχή που είχα ασχοληθεί με ταινίες που βασίζονταν σε κόμικ έχει περάσει, αλλά πάντα ήθελα να υποδυθώ τον Joker… Νομίζω θα ήμουν ιδανικός για τον ρόλο, θα ήταν μια σπουδαία ευκαιρία να... εκτροχιαστώ όσο δεν πάει στην ερμηνεία μου... Θα είχε πλάκα!».

Τώρα, αν πρόκειται για ευσεβή πόθο ή αν έχουν γίνει συζητήσεις σε περίπτωση που ο Γιόακιν Φοίνιξ τελικά αρνηθεί, δεν το γνωρίζουμε, αλλά από τον Τζάρεντ Λέτο θα ήταν σίγουρα καλύτερος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos