Το Netflix προειδοποιεί: «Μη δείτε το ντοκιμαντέρ για τον Ted Bundy μόνοι σας»

Δημοσίευση: 26 Ιαν. 2019, 17:56
Συντάκτης:

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τους φόνους που διέπραξε ο Ted Bundy και προειδοποίησε τους συνδρομητές του να μη το δουν μόνοι τους. Το «Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes» είναι βασισμένο στη δημοσιογραφική έρευνα των Stephen Michaud και Hugh Aynesworth.

ΣΧΕΤΙΚΑΟ Ζακ Έφρον είναι ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο

Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν συναντηθεί και πήραν μια σειρά συνεντεύξεων από τον Ted Bundy το 1980, όταν και βρισκόταν στην πτέρυγα των μελλοθανάτων. Το ντοκιμαντέρ είναι χωρισμένο σε τέσσερα μέρη και περιλαμβάνει αποσπάσματα των συζητήσεων μεταξύ των δημοσιογράφων και του Bundy, καθώς και πλούσιο αρχειακό υλικό.

 

 

«Για εμάς με ένα διδακτορικό σε podcast πραγματικών εγκλημάτων, το “Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes” κυκλοφορεί μέσω streaming. Ίσως να μη το δείτε μόνοι σας» ανακοίνωσε το Netflix μέσω Twitter. Όπως φαίνεται από τα σχόλια πολλών χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το κοινό διχάζεται: άλλοι ομολογούν ότι τρόμαξαν πολύ, άλλοι υπήρξαν πιο cool και αρκετοί κάνουν λόγο για «υπερβολική» κατανόηση στο πρόσωπο του Bundy και για ένα ντοκιμαντέρ που περισσότερο διαιωνίζει τον μύθο του.

Ο Bundy εκτελέστηκε στις φυλακές της Φλόριντα στις 24 Ιανουαρίου 1989, έχοντας ομολογήσει 30 φόνους γυναικών και κοριτσιών σε επτά πολιτείες. Σε ορισμένες περιπτώσεις επιδιδόταν σε νεκροφιλία, ενώ είχε αποκεφαλίσει τουλάχιστον 12 από τα θύματα και κράτησε τα κεφάλια τους ως «ενθύμια» στο διαμέρισμά του. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ερευνητών όμως, ενδέχεται να διέπραξε ακόμα περισσότερους φόνους. Το ντοκιμαντέρ κυκλοφόρησε ανήμερα της 30ής επετείου εκτέλεσής του.

Perfect Timing: Μόλις χθες κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την ταινία «Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile» του Τζο Μπέρλινγκερ με τον Ζακ Έφρον στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"Glow" season 3: Dream big!

Σύνοψη: Οι υπέροχες κυρίες της πάλης, a.k.a. the Gorgeous Ladies of Wrestling μετακομίζουν στο...
19 ώρες

"Rambo V: Last Blood": Ώρα για το τρέιλερ

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε βρέθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών που ολοκληρώθηκε πριν λίγα 24ωρα για να...
19 ώρες

Η "Λεωφόρος Πατησίων" υποψήφια για Ευρωπαϊκό "Όσκαρ"

Η "Λεωφόρος Πατησίων" του Θανάση Νεοφώτιστου συνεχίζει να κάνει εντύπωση και να αποσπά θετικά...
20 ώρες