Μπραντ Πιτ - Σαρλίζ Θερόν: Το νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ

Δημοσίευση: 21 Ιαν. 2019, 17:52
Συντάκτης:

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τον χωρισμό του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί (και περίπου τόσα από τον αντίστοιχο χωρισμό της Σαρλίζ Θερόν με τον Σον Πεν) και μάλλον δικαιώνεται για άλλη μια φορά η ρήση πως "ο έρωτας, με έρωτα περνάει".

Το ρεπορτάζ το έχει -προφανώς- πρώτη η κουτσομπολίστικη Sun και σύμφωνα με αυτό, ο Μπραντ Πιτ και η Σαρλίζ Θερόν έχουν έρθει πιο κοντά το τελευταίο διάστημα. Τα έχουν δηλαδή.

Η βρετανική εδημερίδα υποστηρίζει ότι ο 55χρονος Πιτ και η 43χρονη Θερόν, γνωρίστηκαν μέσω του πρώην αρραβωνιαστικού της, Σον Πεν. Το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι ο Πιτ έχει προχωρήσει συναισθηματικά και βγαίνει ραντεβού με την Θερόν από τις γιορτές και έπειτα. 

«'Ήταν συνέχεια μαζί σε μια εκδήλωση την περασμένη εβδομάδα» επεσήμανε πηγή, τονίζοντας ότι η Θέρον ήταν στο πάρτι και μετά ήρθε ο Πιτ. Μαζί κάθισαν σε μια γωνιά του μπαρ, με την ηθοποιό να πίνει κοκτέιλ με βότκα και τον Πιτ να περιορίζεται σε μεταλλικό νερό, καθώς σταμάτησε να πίνει αλκοόλ μετά τον χωρισμό με την Τζολί. «Ήταν διαχυτικοί και το χέρι του ήταν γύρω από την πλάτη της. Και οι δύο φαίνονταν πολύ χαρούμενοι», ήταν το κείμενο του δημοσιογράφου.

ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευση: 21 Ιαν. 2019, 17:52
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE
Δεν υπήρχε περίπτωση να απειληθεί η πρωτοκαθεδρία της "Captain...
3 ώρες
Η πρώτη και η τελευταία σκηνή της σειράς δείχνουν...
4 ώρες
Tο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο...
5 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
34171
Odeon
13062
Tanweer
10558
Weird Wave
7500