Μορικόνε: "Ποτέ δεν αποκάλεσα τις ταινίες του Ταραντίνο, σκουπίδια"

Δημοσίευση: 12 Νοε. 2018, 13:29
Συντάκτης:

O Ένιο Μορικόνε φρόντισε να ξεκαθαρίσει άμεσα ότι η συνέντευξή του στο γερμανικό Playboy (θυμηθείτε εδώ τους χαρακτηρισμούς του) όπου καταφερόταν κατά του Κουέντιν Ταραντίνο, δεν έγινε ποτέ: 

<a href="/news/enio-morikone-o-tarantino-einai-kretinos/59282">Ένιο Μορικόνε: "Ο Ταραντίνο είναι κρετίνος!"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΈνιο Μορικόνε: "Ο Ταραντίνο είναι κρετίνος!"

"Ενημερώθηκα ότι το γερμανικό Playboy ανέβασε ένα άρθρο στο οποίο ισχυρίζεται ότι εκφράστηκα με ιδιαίτερα αρνητικούς χαρακτηρισμούς κατά του Κουέντιν Ταραντίνο και των ταινιών του. Ποτέ δεν εξέφρασα τέτοιες απόψεις για τον ίδιο και φυσικά δεν θεωρώ τις ταινίες του σκουπίδια. Έχω ήδη εξουσιοδοτήσει τον δικηγόρο μου να κινηθεί νομικά. Θεωρώ τον Ταραντίνο έναν σπουδαίο σκηνοθέτη, είμαι ενθουσιασμένος από την μεταξύ μας συνεργασία και η σχέση μας είναι αμοιβαίας εκτίμησης. Είναι θαραλλέος και με ιδιαίτερα ισχυρή προσωπικότητα και φυσικά του πιστώνω το γεγονός πως για την συνεργασία μας στο Hateful Eight βραβεύτηκα με το πρώτο Όσκαρ της καριέρας μου".

Update 13/11/18: Και η επιβεβαίωση έρχεται από τους ανθρώπους του γερμανικού Playboy: "Mέχρι και την συγκεκριμένη συνέντευξη, ο έμπειρος και αναγνωρισμένος freelancer δημοσιογράφος Μαρσέλ Άντερς, δε είχε δώσει κανένα δικαίωμα για να αμφισβητήσουμε την δουλειά του. Με βάση όμως τις πληροφορίες που συλλέξαμε, οφείλουμε δυστυχώς να συμπεράνουμε ότι μεγάλο μέρος της συνέντευξης που δημοσιεύσαμε έχει αναπαραχθεί λανθασμένα". 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos