Μόργκαν Φρίμαν: "Συγνώμη σε όσες και όσους ένιωσαν προσβεβλημένοι"

Δημοσίευση: 24 Μαΐου 2018, 20:55
Συντάκτης:

Ο Μόργκαν Φρίμαν εξέδωσε δημόσια ανακοίνωση με την οποία απολογείται για τις εις βάρος του κατηγορίες για «σεξουαλική παρενόχληση» και «ακατάλληλα σεξουαλικά σχόλια», τις οποίες κατήγγειλαν 8 γυναίκες χθες, ενώ άλλα 8 άτομα κατέθεσαν ως μάρτυρες των συμπεριφορών του.

«Όποιος με γνωρίζει ή έχει συνεργαστεί μαζί μου, γνωρίζει ότι δεν είμαι άνθρωπος που θα προσέβαλλα με πρόθεσή μου οποιονδήποτε, ή θα τον έκανα να αισθάνεται άβολα. Απολογούμαι σε όποια ή όποιον ένοιωσε άβολα ή θιγμένος. Δεν ήταν ποτέ αυτή η πρόθεσή μου».

Μεταξύ άλλων, δύο γυναίκες υποστήριξαν στο CNN ότι ο 80χρονος πλέον, σταρ, τις άγγιζε σε απόκρυφα σημεία, ενώ σε μία επιχειρήσε να σηκώσει την φούστα. Ορισμένες φορές σταματούσε να μιλά και μπροστά σε όλους τις τσέκαρε επίμονα από πάνω μέχρι κάτω με αντίστοιχα σχόλια, ενώ κάποιες άλλες τόνισαν ότι όποτε γνώριζαν ότι ο Φρίμαν βρισκόταν στον ίδιο εργασιακό χώρο, φρόντιζαν να ντύνονται πιο συνηρητικά για να αποφύγουν πιθανά σχόλιά του, ενώ γενικά αποφάνθηκαν ότι δεν τον κατήγγειλαν τότε από φόβο μήπως χάσουν τις δουλειές τους.

Μια πρώην υπάλληλος θυμήθηκε πως όταν συνάντησε τον Φρίμαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα του «Through the wormhole», αυτός την πλησίασε, την τσέκαρε επίμονα και την ρώτησε: «Πως νιώθεις για την σεξουαλική παρενόχληση;».

Υπάλληλοι από το περιβάλλον της εταιρείας παραγωγής Revelations Entertainment (της οποίας ο Φρίμαν είναι συνιδρυτής), τον χαρακτήρισαν σαν «έναν ανατριχιαστικό θείο» που δεν σταματούσε να σχολιάζει νεαρές γυναίκες.

Καμία καταγγελία δεν έχει γίνει πάντως εναντίον του για κακοποίηση, μέχρι στιγμής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos