ΣΕΙΡΕΣ

Μια "Ρωσίδα κούκλα" στο Netflix

Δημοσίευση: 28 Ιαν. 2019, 15:36
Συντάκτης:

Μπορεί το “Orange is the new Black” να ρίχνει αυλαία, η Νατάσα Λιόν  όμως (ο πιο κουλ χαρακτήρας της σειράς) έχει ήδη ετοιμάσει μαζί με την Έιμυ Πόλερ και την Λέσλι Χέντλαντ (“Bachelorette”, “About Last Night”) το “Russian Doll”, μία σειρά που έχει αέρα “Groundhog Day” και όπως φαίνεται από το τρέιλερ θα αποκτήσει μεγάλο κοινό.

<a href="/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Η σειρά θα είναι ακόμα μια προσθήκη στα πρωτότυπα του Netflix και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι γυναικεία υπόθεση με τις Λιόν και Χέντλαντ να είναι στο σενάριο αλλά και στην σκηνοθεσία μαζί με την Τζέιμι Ράμπιτ των “Girls”. Το “Russian Doll” θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια με το πρώτο να κάνει πρεμιέρα την 1η Φεβρουαρίου και όπως το περιγράφει η πρωταγωνίστρια Λιόν «Είναι μία σειρά υπαρξιακής περιπέτειας. Δεν ξέρω αν θα είναι μία σειρά για γυναίκες αλλά είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτήν». 

Στην πλοκή η Λιόν ενσαρκώνει την Νάντια, τιμώμενο πρόσωπο ενός βαρετού αλλά αναπόδραστου πάρτι στη Νέα Υόρκη για την οποία έχει άσχημη κατάληξη ξανά και ξανά. Μετά από μία σύγκρουση με ένα ταξί, η Νάντια συνειδητοποιεί ότι κάθε φορά πεθαίνει και ξαναζεί την ίδια νύχτα. Στην πορεία των επεισοδίων θα προσπαθήσει να βρει μία λύση, θα δοκιμάσει από ψυχολόγους μέχρι και την αστυνομία, αλλά μάταια.

Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί από το καλοκαίρι, συγκεκριμένα από την στιγμή που ξεκίνησε να προβάλλεται η 6η σεζόν του “Orange is the new Black” και για την ίδια την Λιόν, κάτοικο της Νέας Υόρκης,  ήταν πολύ ευχάριστη εμπειρία το να δουλεύει τόσο κοντά στο σπίτι της. Αλλά όπως λέει η ίδια το πιο σημαντικό ήταν ότι με την Πόλερ και την Χέντλαντ «Είχαμε κοινό όραμα και είναι απίστευτο που τελικά μπορέσαμε και το φέραμε εις πέρας. Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσα ποτέ να έχω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos