Λεονάρντο Ντι Κάπριο - Μάρτιν Σκορσέζε για 6η φορά ξανά μαζί!

Δημοσίευση: 11 Aug 2015, 10:20
Συντάκτης:

Aν νομίζατε ότι οι μέχρι στιγμής συνεργασίες του Μάρτιν Σκορσέζε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν άγριες (Gangs of New York), παρανοϊκές (The Aviator), σκληρές (The departed), σκοτεινές (Shutter Island), ή "διαβολικές" (The wolf of Wall Street), ήρθε μάλλον η ώρα να αθροίσετε όλους τους παραπάνω χαρακτηρισμούς και μάλλον να προσθέσετε μερικούς ακόμη.

Το "The devil in the white city" πήρε το οκ από την Paramount και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την 6η ταινία στην οποία θα συνεργαστούν ο διάσημος σταρ και ο θρυλικός σκηνοθέτης. 

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του serial killer Η.Η.Ηolmes, ο οποίος στο Σικάγο του 1890 έσπειρε τον τρόμο δολοφονώντας δεκάδες ανθρώπους, ιδιαίτερα νεαρές κοπέλες, τις οποίες προσκαλούσε στον πύργο του όπου τις βασάνιζε μέχρι να ξεψυχήσουν και τελικά πουλούσε τους σκελετούς τους για πειράματα σε ιατρικές σχολές! 

Μάλιστα, την σεναριακή μεταφορά του σχετικού βιβλίου (πάνω στο οποίο θα στηριχθεί το φιλμ) "The Devil In The White City: Murder, Magic And Madness At The Fair That Changed America", έχει αναλάβει ο Μπίλι Ρέι (Hunger Games, Captain Phillips, αλλά και την αμερικανική version του The secret in their eyes το οποίο και θα σκηνοθετήσει), με το πρώτο ντραφτ να ικανοποιεί τόσο τον Σκορσέζε, όσο και τον Ντι Καπριο.

Update 21/12/16: Ο Σκορσέζε δήλωσε στην εφημερίδα Sun Media: «Προς το παρόν υπάρχει ένα σενάριο που δουλεύεται. Τους τελευταίους έξι μήνες για να ολοκληρώσω την ταινία "Silence" έπρεπε να σταματήσω τις συναντήσεις για το σενάριο. Θέλουν να αρχίσω ξανά τον Ιανουάριο για να δούμε πως θα προχωρήσουμε επειδή είναι μία συγκλονιστική ιστορία» τόνισε.

Ο ΝτιΚάπριο απέκτησε τα δικαιώματα του βιβλίου, που παρουσιάζει αληθινά γεγονότα σε μυθιστορηματικό στυλ, το 2010. Τοποθετημένο το 1893, συνυφαίνει τις ιστορίες των δύο ανδρών, του Ντάνιελ Χ. Μπέρνχαμ, του αρχιτέκτονα που εκπόνησε το σχέδιο για την ανάπτυξη της πόλης του Σικάγο το 1893 στο World Fair για τον εορτασμό των 400 χρόνων από τον ερχομό του Κολόμβου στην Αμερική και του Δρ. Χένρι Χάουαρντ Χολμς, του πρώτου ίσως serial killer της Αμερικής, ο οποίος οδηγούσε τα θύματά του στο αυτοσχέδιο ξενοδοχείο «Murder Castle», το οποίο ήταν εξοπλισμένο με θάλαμο αερίων και κρεματόριο.

Η ταινία «Ο Διάβολος στη Λευκή Πόλη» θα είναι η έκτη με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και σκηνοθέτη τον Μάρτιν Σκορτσέζε. Προηγήθηκαν οι ταινίες «Οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης», «The Aviator» «Ο πληροφοριοδότης», «Το Νησί των Καταραμένων» και «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos