Kung fu τέλος για τον Τσάκι Τσαν!

Δημοσίευση: 19 Μαΐου 2012, 22:20

Οι ταινίες δράσης αποτελούν παρελθόν για τον Jackie Chan! Ο ήρωας των παιδικών σου χρόνων, ο Κινέζος μαχητής εγκαταλείπει.. Και μετά τι?

Το παραπάνω αποκάλυψε ο 58χρονος γνωστός ηθοποιός κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για τη νέα του ταινία Chinese Zodiac, που δόθηκε στις Κάννες, σπέρνοντας την απογοήτευση στους εκατομμύρια θαυμαστές του ανά τον κόσμο.

Σύμφωνα με τον Jackie, τον άνθρωπο που έφερε την τέχνη του Kung Fu στο Hollywood και κατάφερε να το κάνει ξεχωριστό είδος ταινιών, αυτή είναι η τελευταία ταινία δράσης που πρωταγωνιστεί ο ίδιος, καθώς ο ίδιος φαίνεται να έχει απηυδύσει με την παγκόσμια έξαρση της βίας το τελευταίο διάστημα. «Λατρεύω τη δράση, αλλά σιχαίνομαι τη βία», ανέφερε ο ίδιος. «Η ζωή των στάρ της δράσης είναι πολύ σύντομη. Αντίθετα η ζωή του ηθοποιού είναι πολύ μακρά. Θέλω να δείξω στο κοινό ότι μπορώ να παίξω» κατέληξε ο ίδιος.

Για την ιστορία, η κύρια πολεμική σκηνή της ταινίας Chinese Zodiac κόστησε συνολικά 70 εκατομμύρια yuan, ή αλλιώς πάνω από 10 εκατομμύρια δολλάρια.... Η ταινία βγαίνει στα σινεμά το Δεκέμβριο, ενώ πρωταγωνιστούν ο Chan και ο Oliver Platt.

Eιρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos