Κρίστιαν Μπέιλ: ‘Δεν υπάρχουν πλέον movie stars’

Δημοσίευση: 4 Δεκ. 2014, 21:11

O Κρίστιαν Μπέιλ δε θεωρεί τον εαυτό του movie star. Βασικά, δε θεωρεί κανέναν από την παρούσα κλίμακα της έβδομης τέχνης ως movie star. Για την ακρίβεια, θεωρεί ότι ο όρος ‘movie star’ είναι είδος προς εξαφάνιση.

Ο αγαπημένος της υπογράφουσας, μιλώντας στη Wall Street Journal για το ρόλο του ως Μωυσή στη νέα ταινία του Ρίντλει Σκότ ‘Exodus: Gods and Kings’, (δες εδώ το αποκλειστικό clip), ομολόγησε ότι ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του σχετικά τυχερό που διατηρεί την ‘ανωνυμία’ (sic) που έχει.

«Είμαι τυχερός από την άποψη αυτή, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πλέον πολλοί που θεωρούνται από το κοινό ως αστέρες του κινηματογράφου, σωστά; Δόξα τω Θεώ, γιατί αλλιώς δεν θα έπαιρνα ούτε ρόλο. Γιατί πλέον στα κάστινγκ λένε ‘εντάξει μπορεί να μην είναι σταρ του σινεμά, αλλά τέλος πάντων ας του δώσουμε τον πρώτο ρόλο’». Όταν ο δημοσιογράφος εξήγησε στον Μπέιλ το αυτονόητο, ότι δηλαδή… είναι σταρ του σινεμά, ο τελευταίος έγινε ακόμα πιο σαφής: «Όχι, όχι, υπό την έννοια, ξέρετε, ότι υπάρχει αυτή η θαυμάσια δεξιοτεχνία που έχουν κάποιοι άνθρωποι που ξέρεις τι θα σου δώσουν, ξέρεις τι χαρακτήρα θα υποδυθούν και το έχεις δει αρκετές φορές, αλλά θα το απολαύσεις απλά επειδή είναι τόσο χαρισματικοί. Ο Τζον Γουέιν για παράδειγμα, θα είναι πάντα ο Τζον Γουέιν».

Για τους φαν του Μπέιλ, μια βδομάδα ακριβώς υπομονή έως τις 11 Δεκεμβρίου που το ‘‘Exodus: Gods and Kings’ βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες από την Odeon.

Ειρήνη Κατσαρά

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos