European Media

To Jurassic World 2 θα είναι μια από τις πιο ακριβές ταινίες, ever.

Δημοσίευση: 21 Σεπτεμβρίου 2016, 18:39

Τo Jurassic World κατάφερε να αναμετρηθεί σχεδόν στα ίσια με τον προκάτοχό του, Jurassic Park και να αποτελέσει τεράστια εισπρακτική επιτυχία σπάζοντας πολλά ρεκόρ, ενώ απέσπασε και πολύ θετικά σχόλια.

Λογικό ήταν να δρομολογηθεί το sequel. Όπως έγινε γνωστό η δεύτερη ταινία θα αποτελέσει την ενδιάμεση ταινία μιας τελικής τριλογίας. Ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται τo sequel του Jurassic World θα γραφτεί στην κινηματογραφική… ιστορία.

Η νέα ταινία του Jurassic World  θα κοστίσει περίπου 260 εκ. δολάρια (ενώ η πρώτη ήταν στα 150) και αυτό την κάνει μια από τις πιο ακριβές ταινίες που έχουν γυριστεί ποτέ, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι αυτά τα χρήματα, είναι μόνο για την παραγωγή (εκκρεμεί η διαφήμιση).

Όπως ανακοινώθηκε σκηνοθέτης για το Jurassic World 2 είναι ο Juan Antonio Bayona, με πρωταγωνιστές τους Chris Pratt and Bryce Dallas Howard, ενώ η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 22 Ιουνίου του 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
43294
Tanweer
41752
Spentzos
5805
Tanweer
5374
Feelgood
4466
Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (THE INVITE) , από την Spentzos Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (THE INVITE) , από την Spentzos