Ίδρωσαν οι Πίθηκοι για την πρωτιά

Δημοσίευση: 9 Aug 2011, 01:00

Tο... Greek Hot Summer δείχνει να επηρεάζει (σε αναλογία) ένα ακόμη blockbuster έπειτα από την τελευταία ταινία του Harry Potter. Ο λόγος για το "Rise of the planet of the apes", το οποίο δεν εντυπωσίασε με το άνοιγμά του σε 38 αίθουσες και τον μέσο όρο των 438 εισιτηρίων, αποδεικνύοντας πως οι πρεμιέρες στην Ελλάδα μεταξύ 20 Ιουλίου - 20 Αυγούστου σπάνια θα κάνουν το break (εκτός και αν μιλάμε για το Incpetion...).

Kαμία έκπληξη για τις δύο επόμενες θέσεις, καθώς το "Horrible Bosses" έκοψε ξανά περισσότερα εισιτήρια από τον "Harry Potter" με καλύτερο και πάλι, μέσο όρο (350-186).

Από τις υπόλοιπες νέες ταινίες σαφώς καλύτερα άνοιξε το "Casino Jack" βοηθούμενο και από τις συγκυρίες (τις εξαιρετικές παραστάσεις του Κέβιν Σπέισι στην Επίδαυρο) με μ.ο. 869 θεατές ανά αίθουσα, ενώ δεν τα πήγε καθόλου άσχημα και το "Gianni e le donne" (μ.ο. 700), την στιγμή που το "Trust" (μ.ο. 440) δεν έλαμψε, αλλά και δεν... έκλαψε.

Σούπερ συνεχίζει και το "Manuale d'amore 3" με μ.ο. 662 εισιτήρια σε 6 αίθουσες (ακαταμάχητες οι συμμετοχές των Ντε Νίρο, Μπελούτσι...), ενώ το "Zookeper" και το "Resident" απογοήτευσαν και πάλι με κάκιστους μέσους όρους.

Εδώ, να τονίσουμε ότι για άλλη μια φορά η γνωστή εταιρεία διανομής απαξιεί να μας δώσει στοιχεία για ταινίες όπως το "Point Blank" που είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά με 3.000 εισιτήρια σε 4 αίθουσες και που δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε πως γίνεται να μην παίχθηκε καθόλου την 2η εβδομάδα που ακολούθησε...

Όπως πάντα, αναλυτικά στοιχεία για τις πρώτες 10 ταινίες, μπορείς να βρεις Ε Δ Ω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos