Η Βόρεια Κορέα ευθύνεται για την διαρροή ταινιών της Sony;

Δημοσίευση: 1 Δεκ. 2014, 14:50

Το είπαν και το έκαναν πράξη οι ΒορειοΚορεάτες. Αν ισχύει το ρεπορτάζ βέβαια.

Λίγες ημέρες πριν η Sony Pictures υπήρξε θύμα διαρροής στο Internet μερικών από τις ταινίες που βρίσκονται τώρα στις αίθουσες ή θα κυκλοφορήσουν τις αμέσως επόμενες εβδομάδες. Ανάμεσα τους το Fury με τον Brad Pitt και το musical Annie, που περιμένουμε να βγει τα Χριστούγεννα, αλλά και τα "Mr. Turner" & "Still Alice". Η ποιότητα των ταινιών είναι τόσο καλή, που η ζημιά που κάνει στην Sony είναι μεγάλη.

Την προηγούμενη Δευτέρα ένα group hackers με την ονομασία Guardians of Peace, άφησε μια εικόνα στις οθόνες των υπολογιστών της Sony, λέγοντας ότι θα διαρρεύσουν σημαντικά δεδομένα τα οποία έκλεψαν από τους servers τους, αν δεν ικανοποιήσουν τα αιτήματα τους.

Και αναφερόμαστε στο The Interview, την ταινία όπου ο James Franco και ο Seth Rogen υποδύονται έναν τηλεοπτικό παρουσιαστή και τον παραγωγό του, που δουλεύουν για την CIA με σκοπό να δολοφονήσουν τον Kim Jong Un, τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας. Ο τελευταίος έχει επανηλλειμένα δηλώσει ότι μέσω των εκπροσώπων του ότι η ταινία είναι πράξη πολέμου και μόλις δύο ημέρες πρν το παραπάνω συμβάν ανέφεραν ότι θα επέλθει αυστηρή τιμωρία για τους συντελεστές της ταινίας και της εταιρείας, γενικότερα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos