Η Τόνια Σωτηροπούλου στo ελληνικό "Saw"...

tonia sotiropoulou
Δημοσίευση: 10 Ιουνίου 2015, 16:42
Συντάκτης:

Μετά την «Τελική Αποπληρωμή», ο Αλέξανδρος Λεονταρίτης επιστρέφει με το φιλόδοξο «Αίθουσα Αναμονής» που ξεκίνησε ήδη γυρίσματα στην Κύπρο και αναμένεται το φθινόπωρο στις αίθουσες.

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ, με την ιστορία να αφορά πέντε πρόσωπα τα οποία ξυπνούν εγκλωβισμένα σε μια αποθήκη, χωρίς να θυμούνται πώς και γιατί βρέθηκαν σε αυτό το λαβύρινθο, χωρίς διαφυγή. Προσπαθούν να βρουν τι τους συνδέει, τι τους χωρίζει και ποιο είναι το μυστικό που θα τους καταστρέψει ή θα τους σώσει...

Μας θυμίζει πολύ το «Saw», ελπίζουμε να αποδειχθεί ανάλογα επιτυχημένο...

Ο Αλέξανδρος Λεονταρίτης, για την προηγούμενη μεγάλου μήκους ταινία του,  «Τελική Αποπληρωμή», βραβεύτηκε με βραβείο Remi στο "WorldFest International Film Festival" του Χιούστον, ενώ η μικρού μήκους  ταινία του "Δέκα λεπτά", απέσπασε Κρατικό Βραβείο Ποιότητας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Τώρα, επανέρχεται, με ένα σενάριο (στο οποίο συνεργάστηκε με τον Λεωνίδα Κόση) «βασισμένο σε αληθινά γεγονότα και καταστάσεις».

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο Ανδρέας Βουγιούκας («Μπρούσκο»), η Τόνια Σωτηροπούλου (συμμετοχές σε «Skyfall», «Hercules»), αλλά και οι Μαρία Ιωάννου, Χρήστος Σιμαρδάνης, Πάνος Κρανιδιώτης, Λεωνίδας Κόσης, Άννα Φόνσου, Χάρης Γεωργιάδης, Ευτύχιος Πουλλαΐδης, Αλέξανδρος Παρίσης, Μανώλης Ιμπραϊμάκης, Λευτέρης Χαχούμης και Δημήτρης Δανάμπασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ