Η Παζ ντε λα Χουέρτα γυμνή και αιματοβαμμένη στο Nurse 3D!

Δημοσίευση: 22 Ιουλίου 2012, 13:22

H Lionsgate μας αφήνει να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο χαρακτήρα της Παζ Ντε Λα Χουέρτα από τη νέα ταινία του Ντάγκλας Αρνιοκόσκι - σκηνοθέτη του μετα-αποκαλυπτικού The Day/2011 - και έχουμε μείνει άφωνοι!

Το φιλμ έχει τον τίτλο Nurse 3D, περιγράφεται ως συνδυασμός "psycho-sexual" θρίλερ και φιλμ νουάρ στο οποίο η Παζ μαζί με την Κατρίνα Μπόουντεν (που ξέρουμε από το Tucker & Dale VS Evil/2010, θυμηθείτε το review του MOVE IT ΕΔΩ), πρωταγωνιστούν ως δύο σέξι νοσηλεύτριες που παρασύρουν άπιστους άντρες σε ένα μοιραίο ιστό. 

Η Παζ είναι γνωστή για τον ρόλο της στο Boardwalk Empire αλλά και ως μια από εκείνες τις ηθοποιούς που δε φοβάται να αποκαλύψει το σώμα της ενώ οι υποκριτικές της επιλογές της κινούνται συχνά στα εξώτερα όρια του mainstream ή σε έργα προορισμένα για cult φήμη όπως το Enter The Void/2009 του Γκασπάρ Νοέ. 

Ακούγεται ακριβώς σαν τον απροκάλυπτα incorrect τρόμο για τον οποίο "βαράμε ενέσεις" στο MOVE IT και το προκλητικό αλλά εντυπωσιακό artwork έχει ήδη εκτοξεύσει τις προσδοκίες μας. Το φιλμ αρχίζει γυρίσματα στο Τορόντο στις 6 Σεπτεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos