Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν έχει τίτλο!

Δημοσίευση: 6 Μαΐου 2014, 21:35
Συντάκτης:

Μπορεί σε μια πρώτη ανάγνωση να μοιάζει κάπως αταίριαστο, αλλά ισχύει:

O Γιόακιν Φοίνιξ και η Έμμα Στόουν θα πρωταγωνιστήσουν στην επόμενη ταινία του Γούντι Άλλεν!

Και αν η 26χρονη Αμερικανίδα κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο (μαζί με τον Κόλιν Φερθ) και στο νέο φιλμ του παραγωγικότατου 79χρονου Αμερικανού μύθου, "Magic in the moonlight" που μόλις ολοκληρώθηκε και μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι μπορεί και να αποτελεί τη νέα μούσα του υπέργηρου δημιουργού, τον τρομερά ταλαντούχο αλλά και αρκετά ιδιόρρυθμο Φοίνιξ δύσκολα μπορούμε να τον φανταστούμε σε έναν συγκριτικά συμβατικό ρόλο.

Εκτός και αν ο Γούντι Άλλεν έχει κάτι διαφορετικό στο μυαλό του. Το μέλλον θα δείξει, η ταινία ξεκινά γυρίσματα τον Ιούλιο, περισσότερα προσεχώς.

Α.Κ.

Update 17/7/14: Έχουμε φρέσκα νέα: το φιλμ θα γυριστεί στην Βοστώνη σε μερικές εβδομάδες, ενώ ο 79χρονος σκηνοθέτης -που σαν να δίνει μάχη με τον χρόνο για να ολοκληρώσει όσες ταινίες έχει στο μυαλό του- θα ετοιμάσει "μία σύγχρονη ιστορία με ακαδημαϊκούς, φοιτητές μεταπτυχιακού και μικροαστούς". Κλασσικός Γούντι Άλεν δηλαδή, μένει να δούμε (και μας ιντριγκάρει αφάνταστα) πως θα εντάξει τον Φοίνιξ στον γουντιαλενικό μικρόκοσμο ή αν θα τολμήσει σεναριακά να υποστηρίξει τον σπουδαίο (αλλά κάπως παρέταιρο κάστινγκ) ηθοποιό του...

Update 30/1/15: Ακούραστος ο Γούντι Αλεν μόλις ολοκλήρωσε το 46ο φιλμ της σπουδαίας καριέρας του και το οποίο αποκαλείται «Irrational Man», με πρωταγωνιστικό δίδυμο (όπως είχαμε γράψει πιο πάνω, προ μηνών) Γιόακιν Φοίνιξ και Έμα Στόουν. Όσον αφορά την υπόθεση, έγινε κάπως πιο συγκεκριμένη: θα αφορά την σχέση ενός πανεπιστημιακού καθηγητή με μια μαθήτριά του. Ναι, καλά, προχώρα στο παρασύνθημα, Γούντι! 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos