ΣΕΙΡΕΣ

Η ηθοποιός που γλίτωσε από την πορνεία χάρη στο Game Of Thrones

Δημοσίευση: 6 Ιουνίου 2016, 14:12

Συμβαίνουν πολλά στην 6η σεζόν του Game Of Thrones που συζητιούνται και σχολιάζονται ακατάπαυστα στα social media και τα σχετικά μέσα ενημέρωσης, όσον αφορά στους αγαπημένους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Παράλληλα, υπάρχει και μια ιστορία που παρουσιάζει ενδιαφέρον, χωρίς να έχει να κάνει με την βασική πλοκή.

Η Τζοζεφίν Γκίλιαν, η ηθοποιός που υποδύεται την καλλίγραμμη Marei, αποκάλυψε μια πολύ σημαντική ιστορία για την ζωή της και πως μάλιστα το Game Of Thrones όχι μόνο της προσέφερε αναγνωρισιμότητα αλλά την απέσπασε από την πορνεία.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι στην κανονική της ζωή εργαζόταν κανονικά ως ιερόδουλη, πριν της γίνει η πρόταση από το HBO για να δοκιμαστεί στον ρόλο του Game Of Thrones (που υποδύεται τον ίδιο… ρόλο) και τελικά να γλυτώσει από την πορνεία και να τις παρουσιαστούν τεράστιες ευκαιρίες.

Όπως ανέφερε και η ίδια, εργαζόταν ως πόρνη και έπαιζε σε ταινίες πορνό, με το ψευδώνυμο Sophie O’Brien και μην έχοντας υψηλές προσδοκίες, έστειλε σε μια αγγελία που ζητούσε νεαρές ηθοποιούς με φυσικό στήθος και χωρίς τατουάζ και τελικά κατάφερε να προσληφθεί, έτσι θα έχει ρόλο και στις επόμενες σεζόν, μετά την δεύτερη που εμφανίστηκε.

To σχετικό clip εδώ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos