ΣΕΙΡΕΣ

Το HBO ετοίμασε ντοκιμαντέρ για το Game Of Thrones

Δημοσίευση: 30 Μαρτίου 2019, 21:12
Συντάκτης:

Με την όγδοη και τελευταία σεζόν του “Game of Thrones” να έρχεται στο HBO στις 14 Απριλίου, οι φαν ίσως βρουν τον εαυτό τους ενθουσιώδη και νοσταλγικό. Από τη μια η τελευταία σεζόν, η οποία να υπενθυμίσουμε αποτελείται απο έξι επεισόδια, πρόκειται να είναι εκρηκτική, αλλά από την άλλη το ταξίδι που ξεκίνησε το 2011 έρχεται σε ένα τέλος.

<a href="/nea/true-detective-s04-den-les-ohi-se-ayti-ti-seirara/69389">"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα

Παρ’όλα αυτά, μια εβδομάδα μετά το φινάλε της πολυσυζητημένης σειράς θα προβληθεί ένα bonus επεισόδιο, το οποίο θα είναι ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας δύο ωρών, σκηνοθετημένο από την Jeanie Finlay. Το HBO δήλωσε πως το bonus «είναι πολλά παραπάνω από ένα ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία του Game of Thrones. Πρόκειται για μια αστεία και λυπητερή ιστορία, με πολύ σπιρτάδα και οκειότητα για τις γλυκόπικρες απολαύσεις του να δημιουργείς έναν κόσμο και μετά να πρέπει να τον αποχαιρετήσεις».

Η Finley είχε «απεριόριστη πρόσβαση» για το ντοκιμαντέρ της, το οποίο το HBO περιγράφει ως μια «στενή και προσωπική αναφορά από τα χαρακώματα της παραγωγής, ακολουθώντας τους ηθοποιούς και το συνεργείο σε δυσχερείς καιρικές συνθήκες, δύσκολες προθεσμίες, και μια τεράστια κοινότητα φαν διψασμένη για spoilers». Το “Game of Thrones: The Last Watch”, θα είναι η όγδοη ταινία της Finley, η οποία μέχρι τώρα έχει σκηνοθετήσει τα “Orion: The Man Who Would Be King”, “Pantomime”, “The Great Hip Hop Hoax”, “Sound It Out”, και “Goth Cruise”. Για εμάς θα είναι κυριολεκτικά το “last watch” αναφορικά με τον κόσμο του Game of Thrones, αν και είμαστε σίγουροι πως πρόκειται να δούμε πολλές φορές ακόμα ολόκληρη την ιστορία από την αρχή. Μαζί με την Finley, οι D.B. Weiss και David Benioff, που είναι και οι δημιουργοί της σειράς, θα λειτουργούν ως διευθυντές παραγωγής.

Το “Game of Thrones: The Last Watch” θα προβληθεί Κυριακή, 26 Μαΐου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos