ΣΕΙΡΕΣ

To HBO έκρυψε 6 σιδερένιους θρόνους "Game Of Thrones" κάπου στον πλανήτη

Δημοσίευση: 29 Μαρτίου 2019, 22:05
Συντάκτης:

Η ομάδα παραγωγής του ΗΒΟ συνεχίζει σε full ρυθμούς την προώθηση της όγδοης και τελευταίας σεζόν για το «Game of Thrones», την οποία εκατομμύρια κόσμος περιμένει με κομμένη την ανάσα.

<a href="/nea/ivo-anakoinose-nea-seira-apo-ton-kosmo-toy-game-thrones/68074">Το ΗΒΟ ανακοίνωσε νέα σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο ΗΒΟ ανακοίνωσε νέα σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones

Θρόνος Δάσους, ΑγγλίαΘρόνος Δάσους, Αγγλία

Έστησε ένα κυνήγι θησαυρού σε όλον τον πλανήτη, καθώς έκρυψε έξι Σιδερένιου Θρόνους, σε πραγματικό μέγεθος, σε ολόκληρο τον κόσμο και έβαλε τους φανς να ψάξουν να τους βρουν.

Θρόνος Βορρά, ΣουηδίαΘρόνος Βορρά, Σουηδία

Στoν επίσημο λογαριασμό στο Twitter For the Throne οι φανς μπορούν να δουν περισσότερα updates, όπως και ένα βίντεο στο YouTube για κάθε πέντε από αυτούς του Θρόνους, οι οποίοι έχουν τα ονόματα Πάγος, Χαρά, Βαλίρια, Βορράς και Δάσος, για να πάρουν μια ιδέα για το που βρίσκονται.

Θρόνος Βαλίρια, ΒραζιλίαΘρόνος Βαλίρια, Βραζιλία

Υπάρχει επίσης και ένας έκτος μυστηριώδης θρόνος ο οποίος καλύπτεται από ομίχλη χωρίς να έχει κάποιο βίντεο.

Θρόνος Χαρας, ΙσπανίαΘρόνος Χαρας, Ισπανία

Μέχρι στιγμής οι φανς έχουν καταφέρει να βρουν πέντε: ο Βορράς βρέθηκε στο Μπιόρκλιντεν της Σουηδίας, το Δάσος στο Πάζλγουντ της Αγγλίας, η Βαλίρια στο Μπεμπερίμπε της Βραζιλίας, η Χαρά στην Ατιένζα της Ισπανίας, ο Πάγος στο Μπάμπκοκ Κρικ του Καναδά.

Θρόνος Πάγου, ΚαναδάςΘρόνος Πάγου, Καναδάς

Οσον αφορά στον 6ο και μυστηριώδη, έχουν απομείνει 4 ημέρες για να βρεθεί...

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos