H πρώτη τηλεοπτική σειρά για τον Γούντι Άλεν είναι γεγονός

Δημοσίευση: 13 Ιαν. 2015, 18:41
Συντάκτης:

Τα Amazon Studios και ο Γούντι Άλλεν έφτασαν σε συμφωνία, ώστε ο διάσημος σκηνοθέτης να αναλάβει την πρώτη τηλεοπτική σειρά της καριέρας του!

Το "Untitled Woody Allen Project" όπως λέγεται προς το παρόν, θα αφορά κωμωδία (φυσικά), ημίωρα επεισόδια, γραμμένα και σκηνοθετημένα από τον ίδιο τον 80χρονο ΝεοΥορκέζο θρύλο για όλη την επόμενη σεζόν.

"Ο Γούντι Άλεν είναι ένας οραματιστής δημιουργός,ο οποίος έχει σκηνοθετήσει ορισμένα από τα σημαντικότερα φιλμ όλων των εποχών και είμαστε κάτι παραπάνω από ευτυχισμένοι που θα πραγματοποιήσει την πρώτη του τηλεοπτική απόπειρα στο κανάλι μας", δήλωσε μες στην καλή χαρά ο αντιπρόεδρος της Amazon, Ρόι Πράις, τη στιγμή που ο ίδιος ο Άλεν ΔΕΝ έδειξε να συμμερίζεται την αισιοδοξία του εργοδότη του: "Δεν έχω καταλάβει καν πως μπλέχτηκα σε αυτό. Δεν έχω έτοιμες ιδέες και δεν ξέρω καν από που να ξεκινήσω. Νομίζω ότι ο Ρόι (Πράις) θα το μετανοιώσει...".

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη το δούμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, όσο και αν προσπαθεί ο Γούντι για το αντίθετο...

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη το 2016 σε ΗΠΑ, Βρετανία και Γερμανία, μέσω της υπηρεσίας Amazon Prime Instant Video.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos