H Mπρι Λάρσον είναι η Captain Marvel

Δημοσίευση: 2 Ιουνίου 2016, 22:20
Συντάκτης:

Η Marvel δρομολογεί τη δική της ταινία με γυναίκα υπερήρωα, ακολουθώντας τα βήματα της DC και τη Wonder Woman.

Σε αυτή την περίπτωση το πιο λογικό ήταν να αναβιώσει ο πιο δημοφιλής σχετικός χαρακτήρας, η Captain Marvel και έτσι συνέβη.

Μάλιστα στον πρωταγωνιστικό ρόλο όλα δείχνουν ότι θα επιλεχθεί μια ηθοποιός που έκανε... σούπερ ερμηνεία φέτος και βραβεύτηκε με το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου. Αναφερόμαστε στην Μπρι Λάρσον, με την 27χρονη Καλιφορνέζα να αποτελεί το ακλόνητο φαβορί για να υποδυθεί την «Κάρολ Ντάνβερς».

Το όνομα της Captain Marvel είναι κωδικό για την Carol Danvers, μια πιλότο της αμερικάνικης πολεμικής αεροπορίας η οποία εκτέθηκε σε εξωγήινο DNΑ και έτσι απέκτησε απίστευτη δύναμη, τη δυνατότητα να πετάει καθώς και να ρίχνει ενέργεια από τα χέρια της. Είναι μια από τις πιο δυνατές προσωπικότητες του σύμπαντος της Marvel από τότε που έκανε το ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’60. Μαζί με τον Captain America θεωρούνται συμπολεμιστές.

Φυσικά, για την Λάρσον προηγείται το sequel του King Kong του Πίτερ Τζάκσον, «Kong: Skull Island», με συμπρωταγωινστές τους Τομ Χίντλστοουν, Σάμουελ Τζάκσον, Τζον Σι Ράιλι, αλλά και τα «Free Fire» του Μπεν Ουίτλι (με Κίλιαν Μέρφι, Άρμι Χάμερ, Σάρλτο Κόπλεϊ) & «Glass Castle» του Ντάνιελ Κρέτον (με Ναόμι Ουάτς, Γούντι Χάρελσον).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos