H Lindsay Lohan άνοιξε club στην Αθήνα. Για φιλανθρωπικό σκοπό.

Δημοσίευση: 17 Οκτ. 2016, 14:08
Συντάκτης:

Πριν από λίγες ημέρες έλαβα ένα SMS για το opening ενός νέου club ονόματι LOHAN στο Γκάζι. Δεν έδωσα σημασία, απλώς αναρωτήθηκα ‘καλά, τι όνομα είναι αυτό για μαγαζί; Από την Lindsay Lohan το πήραν για να δώσουν -λέμε τώρα- χολιγουντιανό αέρα στην λαϊκή πιάτσα της Ιεράς Οδού;’. Το απόγευμα του Σαββάτου συνειδητοποίησα ότι τελικά δεν ήταν διόλου τυχαίο, καθώς έπεσε το μάτι μου σε διάφορους life-style τίτλους για την όχι ακόμα πολυδιαφημισμένη επίσκεψη του ‘κακού κοριτσιού’ στην Αθήνα και τα εγκαίνια του εν λόγω club, παρουσία της ιδίας ως συνιδιοκτήτριας με τον Ντένη Παπαγεωργίου.

Μεσάνυχτα και κάτι, μπήκα συνοδευόμενη στο νυχτερινό κέντρο, χωρίς γυαλιστερό σούπερ μίνι και δεκάποντες γόβες (καμία σχέση δηλαδή με το 99% των τραγικά ακαλαίσθητων γυναικείων εμφανίσεων εκεί μέσα που διαθέτουν την δική τους άποψη για το τι εστί glamour σε μια βραδινή έξοδο), από απλή περιέργεια να δω ‘από κοντά’ μια girly αντισυμβατική σταρ που ξέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της και να απασχολεί τα gossip media, κυρίως εκτός μεγάλης οθόνης πια.

Ο χώρος καλόγουστος, ολίγον τι μπαρόκ, αλλά όχι κραυγαλέος, το προσωπικό ευγενέστατο και ο κόσμος μαζευόταν σιγά-σιγά (για τη μουσική δεν θα σχολιάσω, δυστυχώς προσπαθώ να την ξεχάσω και τα αυτιά που ακόμα βουίζουν δεν με βοηθάνε). Δύο-τρία τηλεοπτικά συνεργεία στην είσοδο και παραδόξως διακριτική παρουσία φωτογράφων στο εσωτερικό, ανάμεσα στο ανώνυμο πλήθος κάθε ηλικίας.

Δεν αργήσαμε να εντοπίσουμε την ηθοποιό, με το χαρακτηριστικό στυλ στην εμφάνιση (μετά από τόσα ρεπορτάζ στην Μύκονο κάθε καλοκαίρι, γιατί ταινία της έχουμε να δούμε από το ‘The Canyons’ του 2013), ξανθό ξέπλεκο μαλλί και απαστράπτον μίνι στράπλες φόρεμα (by Celia Kritharioti Haute Couture, διαβάζω σήμερα – αγάπη και για τις ελληνικές δημιουργίες) και minimal make-up, εάν κρίνω από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν. Η LiLo έκανε χαλαρά βόλτες ανάμεσα σε διάφορα τραπέζια με φίλους στο VIP area, φυσικά με το κινητό ανά χείρας και αρκετές φορές τα είπε και με τον DJ (προτού ανέβουν στα decks οι Playmen) – άδικος κόπος, η εκνευριστική μουσική κάθε άλλο παρά με ξεσήκωσε, ΟΚ, γούστα είναι αυτά....

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τα απαραίτητα χορευτικά, καπνούς, ζητωκραυγές, και λίγο αργότερα η Lindsay πήρε το μικρόφωνο για 4 περίπου λεπτά*. Με τη χαρακτηριστική βραχνή φωνή της, δεν ήθελε απλώς να μας καλωσορίσει και να μας ευχαριστήσει που την τιμήσαμε στα εγκαίνια (προσωπικά θεωρώ ότι λίγος κόσμος είχε πάρει χαμπάρι ότι ήταν εκεί). Το κλου της βραδιάς, τελικά, ήταν η αποκάλυψη για ποιο λόγο αποφάσισε να ανοίξει το κλαμπ στα μέρη μας.

Με αποφασιστικό και σοβαρό ύφος δήλωσε ότι θέλει και εκείνη να συνεισφέρει στο προσφυγικό ζήτημα, γνωρίζοντας πολύ καλά και μετά τις πρόσφατες επισκέψεις της στην Τουρκία και σε διάφορους καταυλισμούς τον όγκο και τα προβλήματα των Σύριων προσφύγων που καταφθάνουν και στη δική μας χώρα. Αφού μας επέπληξε για να τραβήξει την προσοχή μας και να κάνουμε ησυχία, αλλιώς θα μας πέταγε έξω (‘shut the fuck up, guys’), μας είπε πόσο τυχεροί πρέπει να νιώθουμε που είμαστε εκεί και διασκεδάζουμε. Ό,τι ξοδεύουμε θα είναι για καλό σκοπό, για να προσφέρουμε και εμείς με τη σειρά μας και με τα ποτά μας (!) ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά αυτά του ταλαιπωρημένου κόσμου.

Η νυχτερινή μας διασκέδαση αποκτά νόημα, λοιπόν, χάρη στη φιλάνθρωπη δράση της κοινωνικά ευαισθητοποιημένης πλέον ηθοποιού με τις φακίδες και εμείς πίνουμε στην υγειά της. Μας υποσχέθηκε μάλιστα ότι θα έρχεται στην Αθήνα κάθε Σαββατοκύριακο, οπότε κανονίστε το βραδινό πρόγραμμα και τα αλκοολούχα donations σας!

Η LiLo κάνει το καλό και εσύ.. ρίξτο στο ποτό @ Lohan

*Για του λόγου το αληθές, ακούστε εδώ (VIDEO) σχεδόν ολόκληρες τις δηλώσεις της Lindsay σε ένα ερασιτεχνικό video της υπογράφουσας (ζητάμε συγγνώμη για την κακή εικόνα, λόγω κακού φωτισμού).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos