ΣΕΙΡΕΣ

H Κέιτ Μπέκινσεϊλ αναζητά τον άντρα της στο Amazon

Δημοσίευση: 16 Ιαν. 2019, 18:48
Συντάκτης:

Πολλές μεγάλες σταρ του κινηματογράφου στρέφονται στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ, που ονομάζεται αμερικάνικη τηλεόραση, με σκοπό είτε μία δεύτερη ευκαιρία, και επιστροφή στην 1η γραμμή, είτε φυσικά φήμη και χρήμα. Είδαμε πρόσφατα την Julia Roberts στο πολύ καλό «Homecoming», στο Amazon, το οποίο ετοιμάζει μία νέα σειρά, το «The Widow», ένα θρίλερ 8 επεισοδίων, με πρωταγωνίστρια την Kate Beckinsale στον ρόλο μιας γυναίκας της οποίας ο σύζυγος ίσως και να μην είναι νεκρός, όπως θεωρεί. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη η ηθοποιός θα υποδυθεί την Georgia Wells, η οποία έχει αποκοπεί από το παρελθόν της, και τον θάνατο του συζύγους της σε αεροπορικό δυστύχημα, αν και το πτώμα του δεν βρέθηκε ποτέ. Θα αρχίσει να ψάχνει απαντήσεις σχετικά με την μυστηριώδη εξαφάνισή του, και να αναζητά την νέα του ταυτότητα, όταν μια μέρα τον δει στις ειδήσεις.

<a href="/multimedia-trailer/tomorrow-war-o-kris-prat-tha-sosei-tin-gi/64546">"The tomorrow war": Ο Κρις Πρατ θα σώσει την Γη</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"The tomorrow war": Ο Κρις Πρατ θα σώσει την Γη

Με παραγωγό την Eliza Mellor και σκηνοθέτες τους Sam Donovan (“Humans”) και Olly Blackburn (“Donkey Punch”), το «The Widow» μοιάζει από το πρώτο τρέιλερ ως ένα αγωνιώδες θρίλερ δράσης, με κάποια συνωμοσία στο επίκεντρο και σίγουρα πολλά μυστικά. Η Beckinsale θα επιστρέψει στην δράση, μετά τα «Underworld», όπως και ο Charles Dance, μετά τον ρόλο του Tywin Lannister στο «Game of Thrones». Η παραγωγή της σειράς είχε ξεκινήσει πέρσι στην νότια Αφρική, στην Ουαλία και στο Ρότερνταμ και θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου 2019, μέσα από το Amazon Prime Video.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
19 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos