Γιατί ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν παίζει σε ταινίες πλέον;

Δημοσίευση: 13 Απριλίου 2018, 17:27
Συντάκτης:

Υπάρχουν ηθοποιοί, υπάρχουν σταρ και υπάρχουν και περσόνες σαν τον Τζορτζ Κλούνεϊ που είναι μια υπερβατική κατηγορία από μόνος του.

Ο 57χρονος σταρ που κυριάρχησε στις χολλυγουντιανές μικρές και μεγάλες οθόνες και παραγωγές για 20 περίπου χρόνια απο το 1994 που βγήκε στον αέρα η «Εντατική» και έπειτα, την τελευταία 5ετία παρουσιάζει μια ας την χαρακτηρίσουμε εκλεκτικότητα στις εμφανίσεις του on screen (μετά το Gravity/2013, εμφανίστηκε στα Monuments Men, Tomorrowland, Hail Ceasar & Money Monster, ενώ την τελευταία διετία δεν τον έχουμε δει κάπου)  και πριν λίγους μήνες σκηνοθέτησε το «Suburbicon».

Ο ίδιος φρόντισε να ξεκαθαρίσει γιατί στο Hollywoor Reporter: «Δεν έχω παίξει σε ταινία εδώ και δύο χρόνια και δεν είμαι σίγουρος πότε ακριβώς θα επανέλθω. Φυσικά, αν κάποιος μου προτείνει την... «Ετυμηγορία», θα έκανα τούμπες από την χαρά μου και θα έλεγα αμέσως ναι. Αλλά, δεν έχω σκοπό να κάνω ταινίες απλά και μόνο για να βρίσκομαι μπροστά από την κάμερα. Το έκανα για αρκετό καιρό και μάλιστα με επιτυχία. Όταν μεγαλώνεις οι ενδιαφέροντες ρόλοι λιγοστεύουν. Νομίζω δεν είμαι κατάλληλος για πρωταγωνιστής πλέον. Κανένας δεν θέλει να με δει να “φιλάω το κορίτσι”…»

Δεν είναι και απλό πράγμα να αποδεχθεί τον εαυτό του σαν «Β’ ρόλο», o λαμπερός σταρ, ο άνθρωπος που «αν έβαζε για Πρόεδρος των ΗΠΑ, θα έβγαινε με άνεση», αυτό είναι σίγουρο. Διαθέτει πάντως το ταλέντο για να αφήσει το στίγμα του και σε ρόλους που η κάμερα δεν θα είναι μονίμως στραμένη πάνω του. Κάποια στιγμή θα ρολάρει το πράγμα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos