Φόρα παρτίδα η Μόνικα

Δημοσίευση: 9 Μαρτίου 2011, 14:25

Λίγο sex gossip δεν βλάπτει ποτέ, ειδικά όταν τα νέα αφορούν τη Μόνικα Μπελούτσι. Η 47χρονη (ο Θεός να μας παίρνει λύπες και να της δίνει χρόνια) καυτή Ιταλίδα σταρ μίλησε έξω από τα δόντια στο ιταλικό περιοδικό Anna, αποκαλύπτοντας ότι για πρώτη φορά στη ζωή της έκανε σεξ στα 14, με ένα πιτσιρικά που έβγαινε τότε (που να το φανταζόταν το τυπάκι…) και μάλιστα το έμαθαν και οι γονείς της γιατί «τα μοιραζόμαστε όλα». Μάλιστα.

Το πικάντικο είναι άλλο όμως. Η Μόνικα αναφέρθηκε και στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στον χώρο της ηθοποιίας (ήταν πολύ πετυχημένο μοντέλο), όπου έμμεσα, αλλά αρκετά ξεκάθαρα, παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε το κορμί της για να πάει μπροστά. Δεν θυμάμαι άλλη σταρ ανάλογου μεγέθους να το δηλώνει φόρα παρτίδα (αν και αρκετές το έχουν κάνει).

Τα λεγόμενά της: «Στην αρχή της καριέρας μου, όταν ήμουν πολύ νέα, μου έτυχε δύο ή τρεις φορές να με καλέσουν σε γεύμα ή σε πάρτι και να βρεθώ αντιμέτωπη με δυσάρεστες και άβολες καταστάσεις. Ήταν βραδιές αμφιβόλου ηθικής. Όμως κάτι τέτοιες ώρες έχεις δύο λύσεις: ή κάθεσαι ή τα παρατάς και φεύγεις πληρώνοντας το τίμημα. Που σημαίνει ότι απαρνιέσαι μια καλή ευκαιρία ανάδειξής σου και ξεκινάς πάλι να ψάχνεις δουλειά».

Όποιος 100% αρσενικός διαβάζει την είδηση και δεν τον φτιάχνει η ιδέα της Μόνικα να "πληρώνει το τίμημα" σε σύνθετα σχήματα σεξ, να κάνει ένα βήμα μπροστά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos