Το Φεστιβάλ Δράμας στο Τριανόν

Δημοσίευση: 7 Οκτ. 2018, 12:07
Συντάκτης:

Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει και φέτος με πρώτο σταθμό την φιλόξενη στέγη του «Τριανόν» , έναν κινηματογράφο φιλικό στην ταινία μικρού μήκους.

<a href="/nea/sinema-psyhotherapeias-me-hunt-toy-tomas-vintermpergk/69440">Σινεμά Ψυχοθεραπείας με "Τhe hunt" του Τόμας Βίντερμπεργκ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΣινεμά Ψυχοθεραπείας με "Τhe hunt" του Τόμας Βίντερμπεργκ

Εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια το Φεστιβάλ των Μικρομηκάδων «ταξιδεύει» με τις ταινίες του σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες του κόσμου: από τις Κυκλάδες και την Μακεδονία, έως το Σίδνευ της Αυστραλίας.

Το πρόγραμμα «Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει», θα συνεχιστεί σε ακόμα περισσότερους προορισμούς. Πέρυσι οι ελληνικές ταινίες του Φεστιβάλ ταξίδεψαν σε 87 πόλεις αναδεικνύοντας την δυναμική του ελληνικού σινεμά .

Στις 11-17/10 στο «Τριανόν» οι φίλοι της ταινίας μικρού μήκους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν:

•          το σύνολο του ελληνικού προγράμματος του 41ου Φεστιβάλ

•          τις βραβευμένες ταινίες του 24ου  Διεθνούς Φεστιβάλ Δράμας

•          μια επιλογή από το 4ο Βαλκανικό Πανόραμα

Καθημερινά από Πέμπτη 11/10 έως και Τετάρτη 17/10 θα προβάλλονται τρία προγράμματα: στις 18:00, τις 20.00  και  τις 22:00.

Το Σάββατο 13/10, την Κυριακή 14/10 και την Τετάρτη 17/10 θα προβληθούν οι βραβευμένες ταινίες.

Μεγάλος νικητής της φετινής διοργάνωσης (Χρυσός Διόνυσος) ανακηρύχθηκε ο Παναγιώτης Χαραμής για την ταινία του «Άβανος», ένα road-γουέστερν στην ελληνική επαρχία, με ήρωα έναν πρώην κατάδικο που νοιώθει ενοχές για το εργατικό ατύχημα του φίλου του στα σφαγεία όπου εργάζεται, ενώ η σύντροφός του πέφτει για άλλη μια φορά θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στην ταβέρνα του χωριού όπου δουλεύει.

Τον Αργυρό Διόνυσο απέσπασε η ταινία της Ζακλίν Λέντζου «Έκτορας Μαλό-η τελευταία μέρα της χρονιάς», με ηρωίδα μια μοναχική κοπέλα που τελικά συμφιλιώνεται με την μοναξιά της.

Τιμές εισιτηρίων: Κάθε πρόγραμμα (δίωρο προβολών): 7 ευρώ. Ημερήσιο εισιτήριο: 10 ευρώ. Φοιτητικό/ατέλειες: 5 ευρώ. Ημερήσιο φοιτητικό/ατέλειες: 8 ευρώ

Περισσότερα για τις ταινίες του φεστιβαλ εδώ.

Οι πρωταγωνιστές του Φεστιβάλ μιλούν εδώ.

Οι νικητές εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos