Είστε έτοιμοι να δείτε ταινία κλειδωμένοι σε ένα φέρετρο;

Δημοσίευση: 5 Ιαν. 2019, 05:29
Συντάκτης:

Το φεστιβάλ κινηματογράφου του Γκέτεμποργκ είναι ίσως το σπουδαιότερο σκανδιναβικό κινηματογραφικό φεστιβάλ και φέτος γιορτάζει τα 40 χρόνια διεξαγωγής του, με έναν εντελώς ξεχωριστό τρόπο. Οι διοργανωτές ετοίμασαν ανεπανάληπτη εμπειρία για τους τολμηρούς σινεφίλ – μια προβολή μέσα σε ένα φέρετρο.

Στη σχετική ανακοίνωση για «το πιο κλειστοφοβικό σινεμά του κόσμου», οι διοργανωτές εξηγούν όπως οι θεατές θα κλειδωθούν μέσα σε μια «ειδικά διαμορφωμένη σαρκοφάγο» για να παρακολουθήσουν τη νέα ταινία των Pella Kagerman και Hugo Lilja με τίτλο «Aniara».

Το υπαρξιακό δράμα επιστημονικής φαντασίας των δύο σκηνοθετών είναι βασισμένο στο ομώνυμο ποίημα του Harry Martinson, το οποίο εκδόθηκε το 1956 και  εξετάζει τις θεματικές απομόνωσης και εμμονής του πληρώματος ενός διαστημόπλοιου που ταξιδεύει στο άγνωστο. Όσοι ενδιαφέρονται για την πρωτότυπη προβολή, μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια μέσω της επίσημης σελίδας του φεστιβάλ. Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου 2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos