ΣΕΙΡΕΣ

Είναι επίσημο: Τέλος το Big Bang Theory

Δημοσίευση: 24 Aug 2018, 12:01
Συντάκτης:

Το «Big Bang Theory» είναι αναμφισβήτητα μία υπερεπιτυχημένη σειρά, τόσο από άποψης τηλεθέασης, όσο και βραβείων. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έγινε το «Friends» των Millennials, καθώς γνώρισε τεράστια επιτυχία, οι πρωταγωνιστές έγιναν πασίγνωστοι και η αμοιβή για κάθε επεισόδιο αστρονομική. Όλα όμως έχουν και ένα τέλος, και έτσι και το «Big Bang Theory» θα ολοκληρωθεί με την 12η σεζόν μέσα στο 2019.

Πρόκειται για ένα από τα μακροβιότερα sitcoms της αμερικανικής τηλεόρασης, με την 12η και τελευταία σεζόν να ξεκινάει στις 24 Σεπτέμβρη και να ρίχνει αυλαία κατά τον Μάιο. Η σειρά να θυμίσουμε ότι διαδραματίζεται στην Pasadena της California, και αφορά δύο επιστήμονες που συγκατοικούν, και την όμορφη ηθοποιό που έρχεται να μείνει στο απέναντι διαμέρισμα. Γρήγορα η σειρά έγινε δημοφιλής. Από την 6η σεζόν το 2012 και μετά συγκέντρωνε γύρω στα 18 εκατομμύρια θεατές, ενώ στην 11η σεζόν είχε μέσο όρο ανά επεισόδιο 18,6 εκατομμύρια θεατές, περισσότερους από οποιαδήποτε άλλη σειρά της αμερικανικής τηλεόρασης.

Με ανακοίνωσή του το CBS ευχαρίστησε τους φανς για όλη την στήριξη, ενώ σχετικά με το τέλος ανέφερε «Εμείς, μαζί με το καστ, τους σεναριογράφους και όλους όσοι δούλεψαν, είμαστε ευγνώμονες για αυτήν την επιτυχία και θα έχουμε μία τελευταία σεζόν που θα φέρει το Big Bang Theory σε ένα επικό κλείσιμο». Η σειρά πράγματι πέτυχε και αυτό δείχνουν τα 7 Emmy, από τις συνολικά 46 υποψηφιότητες, εκ των οποίων τα 4 αφορούν την ερμηνεία του Jim Parsons ως Sheldon Cooper. Ο Sheldon ειδικά αγαπήθηκε πολύ, με αποτέλεσμα να αποκτήσει ένα spinoff, «Young Sheldon» (η κριτική μας εδώ). Ο Parsons, όπως και ο Johnny Galecki και η Kaley Cuoko, πληρώνονται με 1 εκ. δολάρια ανά επεισόδιο. Οι τόσο υψηλές αμοιβές, και οι τόσες πολλές σεζόν, σύμφωνα με το Entertainment Weekly, την καθιστούν πιθανόν ως την πιο ακριβή σειρά που έχει δημιουργήσει η αμερικανική τηλεόραση, στις συνολικές δηλαδή δαπάνες για τις 12 σεζόν. Οι αντιδράσεις στα social media είναι ποικίλες, με άλλους να στενοχωριούνται για το τέλος μίας αγαπημένης σειράς και άλλους  να το επικροτούν, διότι μετά από τόσα χρόνια όσο να ναι, υπάρχει μία κόπωση.

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Galveston

Galveston

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Το 1988 στη Νέα Ορλεάνη, ο Roy (Ben Foster) ως hitman αναλαμβάνει μία...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
16481
Tanweer
11170
Feelgood
6814