Είδαμε τον νέο τηλεοπτικό εθισμό του Netflix: "Bloodline"

Δημοσίευση: 16 Απριλίου 2015, 12:47
Συντάκτης:

7 λόγοι για να το δείτε

Το «Bloodline» είναι σειρά του Netflix που είδε το φως της ημέρας στις 20 του Μάρτη, με πρωταγωνιστές τους Κάιλ Τσάντλερ, Μπεν Μέντελσον, Σίσι Σπέισεκ, Λίντα Καρντελίνι, Τζέιμι ΜακΣέιν.

Μέσα από 13 ωριαία επεισόδια μας συστήνεται η φαινομενικά υγειής οικογένεια των Rayburns. Δεν πρόκειται όμως για μια δραματική σειρά που αφορά μια οικογένεια. Είναι ένα θρίλερ που ποζάρει σα δράμα.

Από τους δημιουργούς του «Damages» το «Βloodline» μας δίνει λόγους που ευχόμαστε να είχαμε Netflix  στην Ελλάδα. Παραθέτουμε τους δικούς μας 7:

1.       Γιατί κάνει τον ηλιόλουστο τουριστικό προορισμό των Florida Keys κλειστοφοβικό, σκοτεινό και εκδικητικό παρ’όλο που συνεχίζεις να βλέπεις ήλιο.

2.       Γιατί ο μη γραμμικός σκελετός της σειρας είναι ένα χρονικό παζλ από κομμάτια των ζωών των πρωταγωνιστών ευφυέστατα δεμένα μεταξύ τους.

3.       Για την ψυχολογική διάσταση της σειράς που σε κάνει να βρίσκεις τον εαυτό σου να παίρνει το μέρος του λάθος ήρωα. Ή μήπως όχι;

4.       Για τη φωνή του Kyle Chandler που αφηγείται την ιστορία και δεν καταλαβαίνεις γιατί πρέπει να υπάρχει αφήγηση πάρα μόνο όταν πρέπει.

5.       Για όλους τους ηθοποιούς του καστ, καθένας από τους οποίους παίζει τόσο φυσικά το ρόλο του και ειδικά για τον Ben Mendelsohn στο ρόλο του ασώτου υιού Ντάνυ. Δεν μπορείς να φανταστείς κάποιον άλλο στο ρόλο.

6.       Γιατί η σκηνοθεσία χρησιμοποιεί φυσικά φαινόμενα όπως την παλίρροια και τη βροχή για να προσδώσει ένταση στη δράση.

7.       Το τέλος της πρώτης σεζόν παρόλο που κλείνει ένα κύκλο γεγονότων, υπονοεί και σχεδόν υπόσχεται  μεγαλύτερες καταιγίδες για την οικογένεια των Rayburns.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos