Το "The Reluctant Fundamentalist" ανοίγει το φεστιβάλ της Βενετίας

Δημοσίευση: 23 Ιουλίου 2012, 13:50

Ο Αύγουστος πλησιάζει και μαζί του φέρνει την έναρξη του φεστιβάλ της Βενετίας που ανοίγει την αυλαία του στις 29 του επόμενου μήνα. Και παρά τις εικασίες για το σκηνοθέτη που θα εγκαινίαζε την 69η διοργάνωση, η τιμή δίνεται τελικά σε μια παλιά γνώριμη του φεστιβάλ, την Ινδή Μίρα Ναϊρ, που έχει στο παρελθόν κερδίσει το Χρυσό Λέοντα το 2001 με το Γάμο των Μουσώνων.

Φέτος λοιπόν θα είναι το φιλμ με τον τίτλο The Reluctant Fundamentalist που θα προβληθεί πρώτο και το οποίο αποτελεί μεταφορά του ομώνυμου διεθνούς best-seller του Πακιστανού Μοσίν Χαμίντ. Στο κέντρο της πλοκής βρίσκεται ένας φιλόδοξος νέος από το Πακιστάν που κυνηγά το αμερικανικό όνειρο στη Wall Street ώσπου τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου του αλλάζουν ολότελα τη ζωή.

Το φιλμ διαθέτει εξαιρετικό καστ, γεμάτο αστέρες στο οποίο περιλαμβάνονται οι: Ριζ Αχμέντ, Κίφερ Σάδερλαντ, Λεβ Σράιμπερ, Κέιτ Χάντσον, Ομ Πουρί και πολλοί άλλοι. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κι ένα βίντεο από μια πρόφατη συνέντευξη της σκηνοθέτιδας που μιλά για το φιλμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
12 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos