Zippeh The Lippeh, Λαρς!

Δημοσίευση: 11 Οκτ. 2011, 03:24

Δύστυχε Lars τι σου μέλλε να πάθεις. Να λες ότι είσαι Ναζί και τώρα να σε κυνηγάνε σαν Εβραίο που τον κυνηγάνε οι Ναζί...

Θυμάστε όταν ο Trier βγήκε στις Κάννες και έλεγε είμαι Ναζί και καταλαβαίνω τον Χίτλερ (αν όχι κάντε κλικ ΕΔΩ εδώ στο 34' 39" ). Αφού ξεσηκώθηκε όλη η κοινότητα των Εβραίων και τον ανάγκασε να απολογηθεί για ένα αστείο που δεν πέτυχε, τον ανέκρινε η αστυνομία της Β. Ζηλανδίας (Δανία) γιατί αντιμετωπίζει κατηγορίες για έναν γαλλικό νόμο που έχει σχέση με εγκλήματα πολέμου.

Τι να σας πω δεν έβγαλα και πολύ άκρη, πάντως ό,τι θυμούνται χαίρονται. Ο άνθρωπος όπως καταλαβαίνετε αγανάκτησε και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ξανακάνει οποιοδήποτε δημόσιο σχόλιο ούτε να δώσει οποιαδήποτε συνέντευξη γιατί δεν μπορεί να εκφραστεί έτσι ώστε να μην τον αμφισβητούν.

Πάει, άκλαφτος πήγε και αυτός. (Τώρα για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τον έλεγες λίγο κόκκαλο στη συνέντευξη, μέχρι να αρθρώσει λέξη το είχε κάψει για τα καλά...)

Μην ανησυχείς Lars, πάρε μαθήματα από τον συνάδερφό σου. Ολόκληρος Mel Gibson τους καντηλιάζει μεθυσμένος και μετά τους γυρίζει ταινίες, βλέπεις να έχει πρόβλημα;

Υ.Γ. Αν καταφέρετε και δείτε όλη την συνέντευξη, θα δείτε και την ελληνική συμμετοχή. Ω ναι, Yiannis from Greece με την ερώτηση 15 γράμμων και τη μονολεκτική απάντηση του Τrier.

Aγγελική Ρούσκα

Πρώτη δημοσίευση: 11 Οκτ. 2011, 03:24
Ενημέρωση: 11 Οκτ. 2011, 03:24

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
15986
Feelgood
10531
Feelgood
5930
Feelgood
2620
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos