Ο ταλαντούχος Κος Ριβς προσγειώνεται στον Πλανήτη των Πιθήκων

Δημοσίευση: 2 Οκτ. 2012, 12:56

Το σύντομο σίριαλ των τελευταίων εβδομάδων αναφορικά με το σκηνοθέτη της επόμενης συνέχειας του "Πλανήτη των Πιθήκων" έληξε χθες με την ανακοίνωση του Ματ Ριβς ως του ανθρώπου που θα αναλάβει την επανάληψη της επιτυχίας του ανανεωμένου franchise. Έτσι τουλάχιστον λέει το Deadline.com που δεν πέφτει συχνά έξω.

Μετά την αποχώρηση του Ρούπερτ Ουάιατ που δεν μπορούσε να χωρέσει στο πρόγραμμά του το απαιτητικό μπλοκμπάστερ (έχει στο μεταξύ αναλάβει το Agent 13 με πρωταγωνίστρια τη Σαρλίζ Θερόν αλλά και το Londongrad με τον Μάικλ Φασμπέντερ στον ρόλο του πράκτορα της KGB Αλεξάντερ Λιτβινένκο που πέθανε από δηλητηρίαση με πλουτώνιο το 2006), η ανησυχία στους fans ήταν έκδηλη, αλλά η επιλογή του Ριβς - που μας έδωσε το Cloverfield/2008 και το αμερικάνικο remake του Άσε το Κακό να Μπει/2010 - έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Ο νεοϋορκέζος σκηνοθέτης βρίσκεται επίσης στο τιμόνι του vampire epic The Passage και του remake του κλασικού Κάρπεντερ b-horror They Live/1988 που τιτλοφορείται 8 O'clock in the Morning.

Ο Ματ Ριβς είναι μάστερ της δράσης αλλά διαθέτει και την καλλιτεχνική κατανόηση που θα δώσει την πολυπόθητη ψυχή που λείπει συχνά από τα σίκουελ μεγάλων χολιγουντιανών επιτυχιών. Αυτά βέβαια μέχρι νεωτέρας μιας και η ταινία που θα έχει τον τίτλο Dawn of the Planet of the Apes δεν έχει ακόμα αρχίσει γυρίσματα αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας της παραμένει ακόμα ο Μάιος του 2014. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
2 ημέρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos