H τελευταία ταινία του Ρίβερ Φοίνιξ κάνει πρεμιέρα!

Δημοσίευση: 16 Ιαν. 2013, 10:44

Θυμόσαστε όταν στο Almost Famous σας μιλήσαμε για την ταινία «Dark Blood»  του Τζορτζ Σλάισερ (The Vanishing) με τον Ρίβερ Φοίνιξ, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, λόγω του θανάτου του τελευταίου από υπερβολική δόση 11 ημέρες πριν το τέλος των γυρισμάτων;

Ήρθε λοιπόν η ώρα, να κάνει πρεμιέρα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Μαϊάμι και συγκεκριμένα, το Μάρτιο. Σε σενάριο του Τζίμ Μπάρτον και σε ρόλους των Φοίνιξ, Τζόναθαν Πράις και Τζούντι Ντέιβις, η ταινία αφορά στη ζωή του νεαρού χήρου The Boy (Φοίνιξ) στην έρημο της Αριζόνα, ο οποίος περιμένει το τέλος του κόσμου φτιάχνοντας υφασμάτινες κούκλες, που νομίζει ότι έχουν υπερφυσικές δυνάμεις. Όταν το Χολυγουντιανό ζευγάρι Harry και Buffy ‘μένουν’ με το αμάξι τους στη μέση της ερήμου.. καταλήγουν όμηροι του Boy, αφού ο τελευταίος ερωτεύεται την Buffy..

Ο Σλάισερ είχε στη διάθεσή του ένα πολύωρο footage που υποτίθεται θα χρησιμοποιούσε μελλοντικά για να στήσει ένα ντοκυμανταίρ για τη ζωή του Ρίβερ Φοίνιξ, αλλά στην πορεία άλλαξε γνώμη και είπε να κυκλοφορήσει τελικά την ταινία (?)...

Έτσι, οι τυχεροί φαν του αδικοχαμένου (και αγαπημένου νεανικού ειδώλου της υπογράφουσας) θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ταινία στο πλαίσιο του 30ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου που διεξάγεται στο Μαϊάμι τον Μάρτιο. Ο διευθυντής του Φεστιβάλ Τζει Λαπλάντε δήλωσε: «Το DARK BLOOD είναι η ταινία ενός θρύλου, ενός από τα μεγαλύτερα μυστήρια του Χόλυγουντ. Η τραγική απώλεια του ξεχωριστού ταλέντου του Ρίβερ Φοίνιξ είναι ακόμα αισθητή 20 χρόνια μετά. Είμαστε υπερήφανοι που ο Σλάιτσερ τιμά το Μαϊάμι για να μοιραστεί τελικά την αξιοσημείωτη συνεργασία του με τον Φοίνιξ και τους υπόλοιπους μεγάλους ηθοποιούς που συμμετέχουν στο Dark Blood».

Όσο για εμάς εδώ, εάν δεν έχετε δει τα διάφορα footage που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο... περιμένετε, κατά πάσα πιθανότητα, κάποια στιγμή, out there..

Ειρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos