Cruise control

Δημοσίευση: 4 Ιουλίου 2012, 19:54

 

Ο Τομ Κρουζ έγινε 50 ετών χθες αλλά δεν λέει να τα παρατήσει. Οχι βέβαια το σινεμά, αλλά τη δράση!

Ηδη ανεβασμένος στην σινεφίλ συνείδησή μας μετά τις ροκιές του «Rock of ages» και το χωρισμό (ή τέλος συμφωνίας...) με την Κέιτι Χολμς, ξεκινά ξανά επικίνδυνες αποστολές. Δεν μιλάμε για το 5ο μέρος της σειράς (της οποίας το περσινό Ghost protocol έγινε η πιο πετυχημένη εμπορικά ταινία του!) αλλά για τη νέα του ταινία «Jack Reacher» απο νουβέλα του Βρετανού, Lee Child.

Υποδύεται ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών ο οποίος ασχολείται με υπόθεση που αφορά έναν εκπαιδευμένο ελεύθερο σκοπευτή που σκότωσε πέντε τυχαίους ανθρώπους. Ηδη, με την ανακοίνωση της συμμετοχής του Κρουζ, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από φαν του Child, αλλά μην ασχολείστε, πάντα έτσι κάνουν... Λες και το βιβλίο τους ανήκει! Ο Κρουζ εμφανίζεται στο τρέιλερ που θα δείτε, σκληρός και με λίγα λόγια, να ρίχνει ξύλο, γενικά να είναι –όπως πάντα- ανίκητος!

Σπάνιο ακόμα για άνδρα ηθοποιό του Χόλιγουντ, υποδύεται μόλις για 2η φορά σε 30 χρόνια καριέρας τον αστυνομικό. Η πρώτη ήταν στο «Minority report». Ο Κρίστοφερ Μακουάρι γράφει και σκηνοθετεί. Αν δεν τον θυμάστε είναι το παιδί-θαύμα του «Συνήθεις ύποπτοι»! Στη συνέχεια σκηνοθέτησε και έγραψε το συμπαθές «Way of the gun». Δικό του και το «Valkyrie» το «Tourist» (δυστυχώς) και το νέο του Μπράιν Σίνγκερ « Jack the giant killer». Η πρεμιέρα στις ΗΠΑ θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου 2012.

Γιάννης Λυμπέρης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos