Aντέλ Εξαρχόπουλος: "Γυρίζαμε τις λεσβιακές σκηνές επί ώρες!"

Δημοσίευση: 6 Σεπτεμβρίου 2013, 20:59

Παρά το γεγονός ότι οι ταινία βραβεύτηκε στις Κάννες με τον Χρυσό Φοίνικα και αμφότερες πλάνταξαν στο κλάμα στην αγκαλιά του σκηνοθέτη τους, οι πρωταγωνίστριες της ταινίας «H ζωή της Αντέλ», Αντέλ Εξαρχόπουλος και Λεά Σειντού επιτέθηκαν φραστικά κατά του σκηνοθέτη Aμπντελατίφ Κεσίς που τις ανάγκαζε να παραμένουν γυμνές επί ώρες στο πλατό και αποκαλύπτουν:

"10 ημέρες προβάραμε τη σκηνή με το 69 που κράτησε τελικά 10 λεπτά στην ταινία, μπροστά σε όλο το συνεργείο! "Οι λεσβιακές σκηνές ήταν μια κόλαση", δηλώνουν και συμπληρώνουν πως ο σκηνοθέτης τις υποχρέωνε "να προβάρουν επί ώρες ταπεινωτικές σκηνές και σκηνές βίας"...

Η 19χρονη Αντέλ, μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα The Daily Beast, παραδέχτηκε πως πολλές φορές αναγκάστηκε να διακόψει τα γυρίσματα καθώς δεν άντεχε την πίεση που της ασκούσε ο σκηνοθέτης. Ο οποίος τους ξεκαθάρισε πως ο μόνος τρόπος για να φανούν πειστικές είναι να το κάνουν στ' αλήθεια.

Η Σεϊντού παραδέχθηκε πως υποχρεώθηκε από το σκηνοθέτη να χτυπήσει στην πραγματικότητα την Αντέλ Εξαρχόπουλος σε όλες τις σκηνές της ταινίας που περιέχουν καβγάδες μεταξύ των πρωταγωνιστριών, διότι μόνο έτσι έμενε ικανοποιημένος από την έκφραση πόνου στο πρόσωπο της 19χρονης Αντέλ...

O Kεσίς πέρασε φυσικά στην αντεπίθεση σχολιάζοντας σε συνέντευξή του πως "αν η Λεά δεν είχε γεννηθεί στα πούπουλα δε θα το έλεγε αυτό, ανήκουμε σε δύο διαφορετικούς κόσμους και η Λεά ανήκει σε ένα σύστημα που δε θέλει κάποιον σαν εμένα, γιατί ενοχλώ".

Περισσότερο για διαφημιστικό τρικ μας κάνει το όλο σκηνικό...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos