Αυτός θα σκηνοθετήσει το sequel του Suicide Squad

Δημοσίευση: 12 Ιουλίου 2017, 14:15
Συντάκτης:

Η προσφορά υπήρξε μεγάλη για τον σκηνοθέτη που θα επωμισθεί την ευθύνη να τρέξει το sequel του αμφιλεγόμενου Suicide Squad.

Ο Ρούμπεν Φλάισερ (Zombieland, Gangster Squad), ο Ντάνιελ Εσπινόσα (Life, Safe House) και ο Τζόναθαν Λιβάιν (50/50, The night before, Warm Bodies) ήταν τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν, έπειτα μεγάλο φαβορί υπήρξε ο Μελ Γκιμπσον, μέχρι που ακύρωσε την συμμετοχή του μετά τις αλεπάλληλες καθυστερησεις στην σύνταξη του σεναρίου και την παραγωγή.

Τελικά θα το σκηνοθετήσει ο Ζομ Κολέτ-Σερά. Ο Καταλανός δημιουργός των Non-Stop, Unknown, Run All Night, Orphan, The shallows, θα φωνάξει action στην συνέχεια της σουπερηρωικής «μπιμουβιάς», με τον Ουίλ Σμιθ και την Μαργκό Ρόμπι να έχεουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους και το σενάριο να έχει εναποτεθεί στα ικανά και έμπειρα χέρια του Ζακ Πεν (The Avengers, X-Men, Τhe Incredible Hulk).

Να σημειώσουμε ότι πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ο Σερά θα ολοκληρώσει την 4η συνεργασία του με τον Λίαμ Νίσον, το «The commuter», με τους Πάτρικ Ουίσον, Βέρα Φαρμίγκα, Σαμ Νιλ, επίσης στο καστ. Ο Νίσον θα υποδυθεί έναν ασφαλιστή, ο οποίος στο καθημερινό του δρομολόγιο με το τρένο προς την εργασία του, ξαφνικά θα βρεθεί αντιμέτωπος με ζήτημα ζωής ή θανάτου. Αλλά, ευτυχώς που διαθέτει "this particuar set of skills"... To τρέιλερ εδώ: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
12 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos