Αυτός είναι ο ρόλος που η Κέιτ Ουίνσλετ θέλει οπωσδήποτε να ξαναπαίξει

Δημοσίευση: 15 Οκτ. 2017, 15:13
Συντάκτης:

Ας μην γίνει σίκουελ ή ριμέικ και σε αυτό το φιλμ, όμως!

Η Κέιτ Ουίνσλετ βρέθηκε στο Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης όπου το «Wonder Wheel» του Γούντι Άλεν στο οποίο πρωταγωνιστεί και που αποτέλεσε την ταινία λήξης της διοργάνωσης.

Σε μια ομιλία – σύνοψη της καριέρας της αλλά και preview των μελλοντικών της επιλογών, αποκάλυψε πως ο αγαπημένος της ρόλος ήταν η Clementine και εξήγησε γιατί θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει ξανά σε ένα σίκουελ της ταινίας «The eternal sunshine of a spotless mind» από τον Μισέλ Γκοντρί (μια από τις ταινίες-ζωής του υπογράφοντα).

Η 42χρονη σταρ τόνισε πως «Βασικά, είναι ο μόνος ρόλος που θα ήθελα να υποδυθώ ξανά γιατί ήταν πολύ διασκεδαστικό. Οι επιλογές για το χρώμα των μαλλιών της ήταν ατέλειωτες. Δεν θα θέλατε να ξαναδείτε την Clementine ως μία 42χρονη γυναίκα; Θα ήθελα να μάθω τι της συνέβη. Μου αρέσει η ιδέα ότι άφησε τον εαυτό της να παχύνει, απελευθερώθηκε από τις προκαταλήψεις για το σώμα της και ενέδωσε σε όλα όσα την έκαναν χαρούμενη. Και περισσότερα χρώματα μαλλιών και περισσότερα τρελά ντυσίματα! Νομίζω θα είχε πολύ πλάκα».  

Εχμ... όχι και τόσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos