Αυτή είναι η μεταμορφωμένη Νικόλ Κίντμαν

Η Νικόλ Κίντμαν δεν διστάζει να τσαλακώνει την εικόνα της σε διάφορους ρόλους στο παρελθόν (Τop of the lake, How to talk to girls at parties, Paperboy, Birth), κυρίως όσον αφορά το βάθος και την σημασιολογία του χαακτήρα που υποδύεται. Στο «The Goldfinch» του Τζον Κρόουλι (Brooklyn, Intermission, Boy A) που πρωταγωνιστεί, ρισκάρει δραστική αλλαγή και εμφανισιακά, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στην φωτό.

Έχει την εξής υπόθεση: Στα δεκατρία του, ο Θίο Ντέκερ επιζεί ως εκ θαύματος από ένα τραγικό συμβάν του αλλάζει την ζωή, χάνοντας τους γονείς του. Μόνος στη Νέα Υόρκη, τελικά θα βρει καταφύγιο στην οικογένεια ενός πλούσιου φίλου. Θαμπώνεται από το καινούριο του σπιτικό στη Λεωφόρο Παρκ, βασανίζεται από νοσταλγία για τους γονείς του και τελικά παρασύρεται στον υπόκοσμο και την παρανομία.

Το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Πίτερ Στρον (Tinker Taylor Soldier Spy, The debt, Frank, The snowman), ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Ansel Elgort (Βaby Driver), Aneurin Barnard (War & Peace, Dunkirk), Sarah Paulson (American Horror Sory, American Crime Story, The Post, Carol), Jeffrey Wright (Westworld, The Hunger Games), Luke Wilson. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου 2019.

Δημοσίευση: 12 Mar 2018, 15:53
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE
To "Grinch" επιβεβαίωσε τις προβλέψεις και έπιασε κορυφή στο...
16 ώρες
highwaymen
Η δραματική σειρά του Netflix θα αφηγηθεί την ιστορία...
17 ώρες
Σύνοψη: Η Κάθριν έχει οργανώσει το τέλειο Σαββατοκύριακο για...
17 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
32049
Tanweer
17500
Tulip
9154
Odeon
9073