Αυτή είναι η μεταμορφωμένη Νικόλ Κίντμαν

Δημοσίευση: 12 Μαρτίου 2018, 15:53
Συντάκτης:

Η Νικόλ Κίντμαν δεν διστάζει να τσαλακώνει την εικόνα της σε διάφορους ρόλους στο παρελθόν (Τop of the lake, How to talk to girls at parties, Paperboy, Birth), κυρίως όσον αφορά το βάθος και την σημασιολογία του χαακτήρα που υποδύεται. Στο «The Goldfinch» του Τζον Κρόουλι (Brooklyn, Intermission, Boy A) που πρωταγωνιστεί, ρισκάρει δραστική αλλαγή και εμφανισιακά, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στην φωτό.

Έχει την εξής υπόθεση: Στα δεκατρία του, ο Θίο Ντέκερ επιζεί ως εκ θαύματος από ένα τραγικό συμβάν του αλλάζει την ζωή, χάνοντας τους γονείς του. Μόνος στη Νέα Υόρκη, τελικά θα βρει καταφύγιο στην οικογένεια ενός πλούσιου φίλου. Θαμπώνεται από το καινούριο του σπιτικό στη Λεωφόρο Παρκ, βασανίζεται από νοσταλγία για τους γονείς του και τελικά παρασύρεται στον υπόκοσμο και την παρανομία.

Το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Πίτερ Στρον (Tinker Taylor Soldier Spy, The debt, Frank, The snowman), ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Ansel Elgort (Βaby Driver), Aneurin Barnard (War & Peace, Dunkirk), Sarah Paulson (American Horror Sory, American Crime Story, The Post, Carol), Jeffrey Wright (Westworld, The Hunger Games), Luke Wilson. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου 2019.

Δημοσίευση: 12 Μαρτίου 2018, 15:53
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Οι 20 πιο εμπορικές ταινίες της 10ετίας στην Ελλάδα

Το έχετε ακούσει πολλές φορές, το έχετε ίσως διατυπώσει και εσείς: «Καλή για ελληνική...
3 ώρες

Wine country

Σύνοψη: Η Άμπι έχει οργανώσει το τέλειο διήμερο γι’ αυτήν και τις φίλες της...
4 ώρες
game of thrones season 8

Game Of Thrones s08e06: Σχόλιο

H πιο δημοφιλής σειρά όλων των εποχών έφτασε στο τέλος της.  Ένα τέλος, το 6ο...
5 ώρες