Αυτή είναι η μεταμορφωμένη Νικόλ Κίντμαν

Δημοσίευση: 12 Μαρτίου 2018, 15:53
Συντάκτης:

Η Νικόλ Κίντμαν δεν διστάζει να τσαλακώνει την εικόνα της σε διάφορους ρόλους στο παρελθόν (Τop of the lake, How to talk to girls at parties, Paperboy, Birth), κυρίως όσον αφορά το βάθος και την σημασιολογία του χαακτήρα που υποδύεται. Στο «The Goldfinch» του Τζον Κρόουλι (Brooklyn, Intermission, Boy A) που πρωταγωνιστεί, ρισκάρει δραστική αλλαγή και εμφανισιακά, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στην φωτό.

Έχει την εξής υπόθεση: Στα δεκατρία του, ο Θίο Ντέκερ επιζεί ως εκ θαύματος από ένα τραγικό συμβάν του αλλάζει την ζωή, χάνοντας τους γονείς του. Μόνος στη Νέα Υόρκη, τελικά θα βρει καταφύγιο στην οικογένεια ενός πλούσιου φίλου. Θαμπώνεται από το καινούριο του σπιτικό στη Λεωφόρο Παρκ, βασανίζεται από νοσταλγία για τους γονείς του και τελικά παρασύρεται στον υπόκοσμο και την παρανομία.

Το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Πίτερ Στρον (Tinker Taylor Soldier Spy, The debt, Frank, The snowman), ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Ansel Elgort (Βaby Driver), Aneurin Barnard (War & Peace, Dunkirk), Sarah Paulson (American Horror Sory, American Crime Story, The Post, Carol), Jeffrey Wright (Westworld, The Hunger Games), Luke Wilson. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου 2019.

Πρώτη δημοσίευση: 12 Μαρτίου 2018, 15:53
Ενημέρωση: 12 Μαρτίου 2018, 15:53
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos