Aσταμάτητος Γούντι Άλεν. Και ο Τζουντ Λο στο επόμενο φιλμ του.

Δημοσίευση: 9 Aug 2017, 01:58
Συντάκτης:

Προσοχή, δεν αναφερόμαστε στο "Wonder Wheel" που θα βγει στις αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου, αλλά για το επόμενο φιλμ που θα σκηνοθετήσει ο Γούντι Άλεν, το οποίο έχει ήδη δρομολογηθεί!

O κυριολεκτικά ασταμάτητος 81χρονος δημιουργός θα συνεργαστεί για 4η φορά με την Amazon (μετά το Cafe Society, το τηλεοπτικό Crisis In 6 Scenes και το Wonder Wheel) και θα στήσει νέα ταινία για 37η συνεχόμενη χρονιά χωρίς το παραμικρό διάλειμμα! 

Μπορεί να μην έχει τίτλο ακόμη, αλλά θα πρωταγωνιστήσει ο νεαρός Τίμοθι Σαλαμέτ (από το Call me by your name, αλλά και το Interstellar) και μαζί του η Ελ Φάνινγκ (με φόρα από τα Beguiled, Neon Demon και 20th Century Women) με την Σελένα Γκόμεζ (Spring Breakers, Neighbours 2), σε μια αναπάντεχη επιλογή. 

Περισσότερα για την υπόθεση και λοιπές λεπτομέρειες δεν ανακοινώθηκαν, άλλωστε ο Γούντι Άλεν αντίστοιχες πληροφορίες δίνει με το σταγονόμετρο, μέχρι να κυκλοφορήσει το τρέιλερ...

Update 11/9/17: To Variety μόλις έγραψε ότι στο καστ της επόμενης (άτιτλης προς το παρόν) ταινίας του Γούντι Άλεν προστέθηκε και ο Τζουντ Λο. Και όλα αυτά ενώ αναμένουμε το «Wonder Wheel» στις 7 Δεκεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες. Όπως συμβαίνει σε όλες τις ταινίες του Άλεν σε αυτό το στάδιο ανάπτυξης, τίτλος και σύνοψη δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί, αν και πηγές λένε ότι η πλοκή ενδέχεται να περιστρέφεται γύρω από μια ιστορία αγάπης σε ώριμη ηλικία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos