"Arms & the dudes": Τζόνα Χιλ & Μάιλς Τέλερ πίνουν μπάφους και πουλούν όπλα

Δημοσίευση: 5 Δεκ. 2014, 03:44

Μπορεί ο Τζέσε Άιζενμπεργκ και ο Σάια ΛεΜπέφ να ‘την έκαναν’ εν τέλει από τη νέα ταινία του Τόντ Φίλιπς που αφορά σε δυο ‘ατζαμήδες’ εμπόρους όπλων-μπαφάκηδες, τελικά σίγουρα καλύτερα αυτό (ειδικά για τον δεύτερο) αφού τη θέση τους φαίνεται να παίρνουν οι Τζόνα Χιλ και Μάιλς Τέλερ (Whiplash, Divergent).

Το σενάριο της ταινίας– η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο και άρθρο του δημοσιογράφου του Rolling Stone Guy Lawson- ακολουθεί δύο 20άρηδες εμπόρους όπλων και ολίγον…. stoners, τους David Packouz και Efraim Diveroli, οι οποίοι μέσα στo ‘burnout’ τους, κατάφεραν να συνάψουν συμφωνία αξίας 300 εκατομμυρίων δολαρίων με το πεντάγωνο για την προμήθεια των συμμαχικών στρατευμάτων στο Αφγανιστάν. Προφανώς οι δυο τους δεν έχουν ιδέα για το που έχουν μπλέξει και προσπαθούν μετά κόπων, βασάνων και σίγουρα άφθονου γέλιου ναφέρουν σε πέρας τη μεγάλη συμφωνία…

Η συνταγή της dark comedy επιτυχίας υπάρχει, τα γυρίσματα της ταινίας θεωρητικά ξεκινούν την ερχόμενη άνοιξη, άρα στις αίθουσες θα τη δούμε… καλό 2016.

Ειρήνη Κατσαρά

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos