Από το "Whiplash" στη... Σελήνη!

Δημοσίευση: 17 Μαρτίου 2015, 05:03
Συντάκτης:

Mετά την θριαμβευτική εμφάνιση του εξαιρετικού «Whiplash” και την πορεία του μέχρι τα Όσκαρ, ο 30χρονος σκηνοθέτης της ταινίας Damien Chazelle, ετοιμάζεται να πετάξει ψηλά προς το φεγγάρι και να δουλέψει ένα εντελώς διαφορετικό φιλμ, το οποίο θα περιστρέφεται γύρω από την ζωή του Neil Armstrong, του πρώτου ανθρώπου που πάτησε ποτέ στην επιφάνεια της Σελήνης.

Πρώτα όμως, θα κάνει και δεύτερο φιλμ σχετικά με την τζαζ  μουσική και συγκεκριμένα το «La la land», ένα love story ενός ανερχόμενου πιανίστα της jazz (στον πρωταγωνιστικό ρόλο και πάλι ο Miles Teller) και μιας επίδοξης ηθοποιού (Emma Watson).

Επιστρέφουμε στην βιογραφία του Armstrong, όπου υπεύθυνος για την κινηματογραφική της μεταφορά θα είναι ο σεναριογράφος του τηλεοπτικού «Fringe» (αλλά και του «Fifth Estate»), Josh Singer, με την υπόθεση να εκτείνεται χρονικά από την εποχή που ο Armstrong υπήρξε πιλότος βομβαρδιστικού στην Πολεμική Αεροπορία, μέχρι και την στιγμή που την δεκαετία του ΄60 προσελήφθει από την NASA, μόνο για να ηγηθεί εννέα χρόνια μετά της αποστολής Apollo 11, με προορισμό το φεγγάρι.

Η αλλαγή κατεύθυνσης, ισχύει και για το πρωταγωνιστή του “Whiplash”, Μάιλς Τέλερ, ο οποίος μετά τα δύο jazz φιλμ, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο «The Life And Times Of The Stopwatch Gang» του σκηνοθέτη Ρούμπεν Φλέισερ,  του οποίου η προηγούμενη γκανγκστερική ταινία, «Οι Διώκτες του Εγκλήματος», απέσπασε αρνητικές κριτικές παρά το εντυπωσιακό (Σον Πεν, Ράιαν Γκόσλινγκ, Έμα Στόουν), καστ.

Το σενάριο θα βασίζεται σε ένα άρθρο του Τζος Ντιν για τη δράση μιας αληθινής ομάδας ληστών τραπεζών, που κατάφερε τη δεκαετία του 1980 να αρπάξει εκατομμύρια χωρίς να ρίξει ποτέ ούτε μία σφαίρα. Το ψευδώνυμό της ομάδας «The Stopwatch Gang» (η συμμορία που σταματά το χρόνο) προέκυψε από την ικανότητα τους να ολοκληρώνουν τις ληστείες μέσα σε 2 μόλις λεπτά!

Μέχρι τότε όμως ο δημοφιλής ντράμερ του «Χωρίς Μέτρο», θα επιστρέψει με το «Η Τριλογία της Απόκλισης: Ανταρσία» και το ανανεωμένο «Fantastic Four», αυτό το καλοκαίρι.

Πρώτη δημοσίευση: 17 Μαρτίου 2015, 05:03
Ενημέρωση: 17 Μαρτίου 2015, 05:03
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos