"American Ultra": Άιζενμπερκ και Στιούαρτ μαστουρώνουν- Tρέιλερ

Δημοσίευση: 21 Μαΐου 2015, 15:25
Συντάκτης:

Ο Τζέσι ‘Αιζενμπερκ και η Κρίστεν Στιούαρτ μαστουρώνουν για τις ανάγκες της ταινίας “American Ultra” του Ιρανού Νίμα Νουριζάντε (που μας έδωσε προ τριετίας το επικό “Project X’) και που έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων μουσικά βίντεο για μπάντες όπως οι Franz Ferdinand, Bat for Lashes, Hot Chip, και τη Lily Allen.

Οι δυο ηθοποιοί που είχαν συμπρωταγωνιστήσει στο παρελθόν στην ταινία “The Adventureland”  υποδύονται ένα ζευγάρι, τον Mike και την Phobe. O πρώτος είναι ένας χασικλής που προσπαθεί να κάνει πρόταση στην κοπέλα του, όταν εκείνη θα ανακαλύψει ότι o τύπος εργάστηκε στο παρελθόν ως πράκτορας, τον οποίο η κυβέρνηση τώρα προσπαθεί να ξεφορτωθεί.

Η ταινία κυκλοφορεί στις Αμερικανικές αίθουσες στις 21 Αυγούστου και οι αφίσες με τους πρωταγωνιστές σε... 'superhigh me' στιγμές μόλις κυκλοφόρησαν και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω..

Update 28/5/15: Έτοιμο και το πρώτο τρέιλερ, το οποίο δεν είναι καθόλου άσχημο, με τον Άιζενμπεργκ να σκοτώνει αβέρτα κόσμο από τη στιγμή που αρχίζει και θυμάται τις φοβερές και τρομερές ικανότητές του σαν πρώην πολύ καλά εκπαιδευμένος μυστικός πράκτορας (φοβερή και η σπόντα με το τηγάνι, δείτε την!), ενώ στο καστ διακρίναμε επίσης τους Τζον Λεγκουιζάμο, Τόφερ Γκρέις, Μπιλ Πούλμαν, Κόνι Μπρίτον.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos