Άλεκ Μπάλντγουιν: «Θα έβγαινα άνετα Πρόεδρος των ΗΠΑ»

Δημοσίευση: 18 Ιουνίου 2018, 16:42
Συντάκτης:

Ο Άλεκ Μπάλντγουιν έχει υποδυθεί πολλές φορές τον Αμερικανό Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ στο «Saturday Night Live» από την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας πρόπερσι μέχρι και φέτος και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία και ακόμα περισσότερη πλάκα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο αγαπημένος 60χρονος Αμερικανός ηθοποιός θα ήταν και πολύ καλύτερος από τον Τραμπ σαν Πρόεδρος των ΗΠΑ. Δείχνει να το πιστεύει και ο ίδιος:

«Αν υπέβαλα υποψηφιότητα για πρόεδρος, θα κέρδιζα, με τα χέρια κάτω» δήλωσε ο Μπάλντγουιν στην εκπομπή «The Howard Stern Show». «Θα ήταν η πιο αστεία, πιο συναρπαστική εκστρατεία. Θα κέρδιζα 1000%» τόνισε.

«Αναφέρομαι στην υποψηφιότητα, επειδή οι άνθρωποι πραγματικά δεν γνωρίζουν ποιος θα έρθει αντιμέτωπος με τον Τραμπ, αν και ελπίζω να έρθει κάποιος εξαιρετικός. Υπάρχουν τόσα πράγματα που πρέπει να κάνει αυτή η χώρα που είναι τόσο προφανή».

«Το κλειδί για τη νίκη», δήλωσε ο Μπάλντγουιν, «θα ήταν συζήτηση για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Αμερικανοί ψηφοφόροι, όπως η σταθεροποίηση της οικονομίας, η προστασία του περιβάλλοντος και η διαγραφή των  σπουδαστικών δανείων. Πάντως, έχω υποσχεθεί στην σύζυγό μου ότι δεν θα θέσω υποψηφιότητα. Μου έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό το είδος της δημόσιας ζωής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos