Ζίζοτεκ για όλους στο Τριανόν

Ζίζοτεκ για όλους στο Τριανόν
Δημοσίευση: 12 Δεκ. 2019, 13:10

Η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Βαρδή Μαρινάκη θα προβάλλεται στο Τριανόν από σήμερα, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, με ειδική πρόβλεψη για κωφές/ούς και βαρήκοοες/ους και events που θα συνοδεύσουν την πορεία της ταινίας.

Η ταινία θα προβάλλεται με Υπότιτλους SDH για κωφές/ούς και βαρήκοοες/ους με την πιστοποίηση και επιμέλεια της Κίνησης Ανάπηρων Καλλιτεχνών-Disabled Artists Movement. Ο κινηματογράφος Τριανόν διαθέτει αναβατόριο και είναι προσβάσιμος και φιλικός σε ανάπηρα και εμποδιζόμενα άτομα.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου Επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, παρουσία συντελεστών. Μετά την προβολή στις 20:30 ακολουθεί μουσικό event εμπνευσμένο από την ταινία με τους μουσικούς Λευτέρη Γρηγορίου (Γκάιντα), Μυρτώ Αλεβίζου και Μαργαρίτα Παύλου (Νταούλια).

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου Party μετά τη βραδυνή προβολή στο φουαγιέ του Τριανόν μέχρι αργά με μουσικές επιλογές από τον συν-σεναριογράφο Σπύρο Κρίμπαλη και το Τάκη Στίκα.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου Μετά την προβολή στις 21:00 ακολουθεί Q & A και συζήτηση παρουσία του σκηνοθέτη με θέμα "Φαντασιακός Κόσμος και Επιβίωση” σε συνεργασία με το SolidarityNow

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου μετά την προβολή στις 21:00 ακολουθεί συζήτηση και Q & A παρουσία του σκηνοθέτη Βαρδή Μαρινάκη και της Κωνσταντίνας Βούλγαρη - επίσης σκηνοθέτης και συνεργάτιδα της ταινίας - με θέμα «Aυτοσχεδιασμός και Κινηματογράφος».

Το «Ζίζοτεκ» πραγματοποίησε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Κάρλοβι Βάρι και πανελλήνια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Η γνώμη μας εδώ.

Δημοσίευση: 12 Δεκ. 2019, 13:10
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ