Το Stranger Things έσπασε κάθε ρεκόρ streaming στο Netflix

Δημοσίευση: 13 Ιουλίου 2019, 21:10
Συντάκτης:

Πάνω από 41 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολούθησαν τον τρίτο κύκλο του «Stranger Things», στις πρώτες τέσσερις μέρες που έγινε διαθέσιμος στο Netflix. Η επίδοση της νέας σεζόν για την δημοφιλέστατη νεανική σειρά sci-fi τρόμου είναι εκπληκτική και έχει σπάσει κάθε ρεκόρ του κολοσσού streaming.

<a href="/multimedia-video-clip/havales-apo-ta-gyrismata-tis-4is-sezon-stranger-things/67100">Χαβαλές από τα γυρίσματα της 4ης σεζόν "Stranger Things"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΧαβαλές από τα γυρίσματα της 4ης σεζόν "Stranger Things"

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε η κωμωδία «Murder Mystery» με τον Άνταμ Σάντλερ και την Τζένιφερ Άνιστον με 30 εκατ. θεάσεις μέσα σε 4 ημέρες, τη στιγμή που όπως είχε αποκαλύψει προγενέστερα το αρκετά φειδωλό στην δημοσιοποίηση των στατιστικών του στοιχείων Netflix, περίπου 80 εκατομμύρια συνδρομητές του είχαν παρακολουθήσει το «Bird Box» με την Σάντρα Μπούλοκ στις τέσσερις πρώτες εβδομάδες από την κυκλοφορία του τον Ιανουάριο. Αντίστοιχα και η σειρά «Umbrella Academy» είχε 45 εκατομμύρια θεατές τον πρώτο μήνα.  Έτσι λοιπόν γίνεται αντιληπτό πόσο μεγάλο είναι το ρεκόρ του «Stranger Things».

Σύμφωνα με το Netflix, μια θέαση καταγράφεται όταν ο συνδρομητής έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον το 70% ενός επεισοδίου ή μιας ταινίας. Μάλιστα τα 19 εκατομμύρια εξ’αυτών είδαν όλα τα επεισόδια μέσα στο πρώτο τετραήμερο. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι πως ορίζει τα «νοικοκυριά», διότι δεν μπορεί να υπολογιστεί επακριβώς ο αριθμός των θεατών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos