Στη νέα παραγωγή των Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και Τέρυ Ντούγκας πρωταγωνιστεί ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

palmer justin timberlake
Δημοσίευση: 24 Ιουνίου 2020, 17:32

Το Hercules Film Fund ένα fund ειδικού σκοπού που διευθύνεται από τον Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και η Rhea Films η εταιρεία παραγωγής των ταινιών που χρηματοδοτεί το Fund και διοικείται από τον Terry Dougas και Jean-Luc De Fanti, ανακοινώνουν τη συμμετοχή τους στην παραγωγή της ταινίας “Palmer” που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Πρωταγωνιστής είναι ο Justin Timberlake (“Social Network”, “Wonder Wheel”, “Inside Llewyn Davis”), μαζί του η June Squibb, υποψήφια το 2014 για Όσκαρ και για Χρυσή Σφαίρα στον ρόλο της στο Nebraska του Αlexander Payne. Σκηνοθέτης ο Fisher Stevens, γνωστός από τo “The Cove”, για το οποίο, μαζί με τον Louie Psihoyos, κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ. Στην παραγωγή, συμμετέχει και η SK Global Entertainment (“Crazy Rich Asians”, “Moneyball”, “Hell or High Water”) και ο παραγωγός του “Green Book”, Charles B. Wessler.

Η υπόθεση αφορά σε έναν πρώην αθλητή-φαινόμενο του κολεγιακού αμερικανικού ποδοσφαίρου, ο οποίος μετά από κάποιο διάστημα στη φυλακή επιστρέφει στη γενέτειρά του για να ξεκινήσει ξανά τη ζωή του. Εκεί θα βρεθεί μπροστά σε αντιπαραθέσεις που έχουν ρίζες στο παρελθόν του και σε προκλήσεις καθώς καλείται ξαφνικά να γίνει υπεύθυνος για ένα αγόρι το οποίο έχει εγκαταλειφθεί από τη μητέρα του.

Μέχρι σήμερα, το HFF έχει χρηματοδοτήσει και συγχρηματοδοτήσει ταινίες όπως το «Good Time» των αδελφών Safdie με τον Robert Pattinson, το «American Made» του Doug Liman με τον Tom Cruise και σκηνοθεσία του Doug Liman), το «Unicorn Store» της Brie Larson και το «Simple Favor» του Paul Feig με τις Blake Lively και Anna Kendrick.

Δημοσίευση: 24 Ιουνίου 2020, 17:32
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
2200
Feelgood
1680