Το sequel του Knives Out ξεκίνησε γυρίσματα στις Σπέτσες

Δημοσίευση: 29 Ιουνίου 2021, 11:21

Tα γυρίσματα του sequel για το "Knives Out" ξεκίνησαν και επίσημα χθες και μάλιστα στις Σπέτσες (όπως σας έχουμε γράψει αρκετούς μήνες πριν), με τον σκηνοθέτης της πολύ επιτυχημένης πρώτης ταινίας να δίνει το σύνθημα με την φωτό της κάμερας στο twitter και φόντο την ελληνική θάλασσα. 

<a href="/home-cinema-streaming/glass-onion-knives-out-mystery/67519">Glass Onion: A Knives Out Mystery</a>ΣΧΕΤΙΚΑGlass Onion: A Knives Out Mystery

Ντάνιελ Κρεγκ, Κέιτ Χάντσον, Έντουαρντ Νόρτον, Ντέιβ Μπαουτίστα, Κάθριν Χαν, Τζανέλ Μονέ και πολλοί άλλοι βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας, τα δικαιώματα της οποίας αγόρασε το Netflix για 450 εκατ. δολάρια.

Τα γυρίσματα της ταινίας του Ρίαν Τζονσον θα συνεχιστούν και και σε άλλες τοποθεσίες στο Πόρτο Χέλι αλλά και διάφορα παραθαλάσσια μέρη της περιοχής και θα ολοκληρωθούν αρχές Αυγούστου. 

Οι φωτό είναι από το People και την Daily Mail. 

Update: Έτσι απλά και σχεδόν στα... μουλωστά, ο Ίθαν Χοκ εντάχθηκε επίσης στο καστ και βρίσκεται στις Σπέτσες για τα γυρίσματα, όπως θα δείτε πιο κάτω στις φωτό, μαζί με τον Ντέιβ Μπαουτίστα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos